10/04/2021

Οι δυνάμεις του Coronavirus ακυρώνουν όλες τις ταυρομαχίες στην Ισπανία

Ο ιός αποδείχθηκε ότι ήταν ο καλύτερος σύμμαχος των ζώων και του περιβάλλοντος.

Το COVID-19 εντοπίστηκε πριν από μερικούς μήνες στην πόλη Wuhan της Κίνας. Με απίστευτη ταχύτητα, αυτό το ξέσπασμα μετατράπηκε σε πανδημία που εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας χιλιάδες μολύνσεις και εκατοντάδες θανάτους παγκοσμίως.

Ωστόσο, εκτός από την Κίνα και την Ιταλία, μία από τις χώρες που πλήττονται περισσότερο από την εκδήλωση είναι η Ισπανία, η οποία έχει περίπου 10.000 λοιμώξεις.

Ως μέτρο για τον έλεγχο της ταχείας εξάπλωσης του ιού, η κυβέρνηση έχει αναγκάσει την ακύρωση γεγονότων όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ανθρώπων. Από συναυλίες, αθλητικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, καθώς και μαθήματα, εργασίες γραφείου και ταυρομαχίες “μέχρι νεωτέρας”.

Οι δυνάμεις του Coronavirus ακυρώνουν όλους τους ταυρομαχίες στην Ισπανία – NATIO

Για το λόγο αυτό η επιβαλλόμενη καραντίνα έχει αφήσει τους δρόμους της χώρας άδειες και παρά τις μεγάλες αποτυχίες που προκάλεσε ο ιός, υπάρχουν θετικές συνέπειες.

Σύμφωνα με την ζωοτεχνική οργάνωση Animalistics Naturalis, ο κοροναϊός έχει αναγκάσει την ακύρωση 21 ταυρομαχιών από όλη την εθνική επικράτεια, πράγμα που σημαίνει ότι σώθηκαν περίπου 120 ζώα προετοιμασμένα για αυτά τα γεγονότα.

‘ Όλες οι ταυρομαχίες που σχεδιάστηκαν για το μήνα Μάρτιο ακυρώθηκαν. Η Μαδρίτη, η Βαλένθια, η Καστεγιόν, η Μαυρίκιο, ο Arnedo και πολλοί περισσότεροι ακυρώθηκαν για περίπου 21 διαδρομές. Η AnimaNaturalis απαίτησε την άμεση αναστολή όλων των εορτασμών των ταυρομαχιών σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς η βιομηχανία των ταυρομαχιών δεν έλαβε αντισταθμιστική βοήθεια γι ‘αυτήν ».

Το ίδρυμα Toro de Lidia ζήτησε ακόμη και βοήθεια από τον κλάδο. Ωστόσο, πολλοί χρήστες του Facebook σχολίασαν ότι αυτή η βοήθεια πρέπει να μεταφερθεί στα νοσοκομεία και όχι να προωθήσει την επίδραση στα ζώα.

Οι δυνάμεις του Coronavirus ακυρώνουν όλους τους ταυρομαχίες στην Ισπανία – NATIO

Ο κορωναϊός COVID-19 εκτός από τα ζώα που «σώζουν» τα γεγονότα, έχει συμβάλει σημαντικά στη μείωση του παγκόσμιου κυνηγιού.

 

Πηγή:porquenosemeocurrio