30/10/2020

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους για να πλέκουν μικροσκοπικούς καναπέδες για τις γάτες τους

Κατά τη διάρκεια της Καραντίνας , ορισμένοι χρησιμοποιούν το χρόνο τους για να αναζητήσουν χόμπι ή να δοκιμάσουν νέα έργα χειροτεχνίας. Αποδεικνύεται, μπορείτε να κάνετε αρκετά με νήματα και φαντασία! Αν σας αρέσει το βελονάκι ή οι γάτες (ή και τα δύο!), Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ καλή ιδέα για εσάς!

Οι κοινότητες με πλέξιμο, όπως αυτό στο Reddit, αγαπούν να μοιράζονται τις τέχνες τους, καθώς και τις ιδέες και τα μοτίβα που χρησιμοποιούν και μερικές φορές ορισμένα αντικείμενα συλλέγονται από περισσότερους ανθρώπους και γίνονται τάση. Ο καναπές γάτας με βελονάκι είναι, αναμφισβήτητα, πολύ όμορφο

Ενώ οι φωτογραφίες των αξιολάτρευτων μίνι βελονάκι άρχισαν να προσελκύουν την προσοχή τους τελευταίους μήνες, προφανώς, η ιδέα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό με μία καταχώριση στη λίστα που χρονολογείται από το 2009.

Και αν είστε γνώστες του  βελονάκι ή απλά ψάχνετε για κάτι καινούργιο για να δοκιμάσετε, μπορείτε να πάρετε το πρότυπο για το συγκεκριμένο έργο εδώ . Ίσως έχετε ήδη δημιουργήσει κάτι παρόμοιο; Μοιραστείτε το μαζί μας στην ενότητα σχολίων στο τέλος της ανάρτησης!

 

Πηγή:boredpanda.

Επιμέλεια:filoitexnisfilosofias