08/03/2021

Οικογένεια μεταμόρφωσε παρατημένο υπόγειο διαμέρισμα σε σε πολυτελές σπίτι και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει

Ήταν ερειπωμένο για περισσότερα από 80 χρόνια, αλλά το μετέτρεψαν σε ονειρικό σπίτι.

 

Ερειπωμένο διαμέρισμα – Αληθινή ιστορία: Πριν από οκτώ χρόνια, οι Tonja και Jez Scott προχώρησαν στην αγορά ενός ερειπωμένου υπογείου διαμερίσματος. Αυτό, βρισκόταν στο Islington.

Πρόκειται για ερειπωμένο σπίτι για περισσότερο από 80 χρόνια. Μετά από μία πολύ μεγάλη ανακαίνιση, το συγκεκριμένο ζευγάρι προχώρησε σε φωτογραφίσεις για μεγάλες εφημερίδες της Βρετανίας. Από τα συντρίμμια δημιουργήθηκε μία υπερσύχρονη και πολυτελής κατοικία.

Στο σπίτι δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα σωστό. Τα πατώματα μέχρι τα κουφώματα, οι τοίχοι, η κουζίνα και τα μπάνια είχαν ισοπεδωθεί. Αρχικά το ζευγάρι ήθελε να φτιάξει και να πουλήσει, το διαμέρισμα. Ωστόσο, τελικά μετακόμισε και αποφάσισε να ζήσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής του.

Μεταξύ 2014 και 2015 βγήκαν από τα θεμέλια του σπιτιού περίπου 900 τόνοι χώματος. Το επίπεδο της κατοικίας τους χαμήλωσε περισσότερο. Ήρθε πιο κοντά στη γη. Ο κάτω όροφος αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και γραφείο. Όσον αφορά το δεύτερο όροφο, αποτελείται από υπνοδωμάτια δικά τους και των δύο παιδιών τους.

Ξύλινες επιφάνειες, μοντέρνα σκάλα, κρυφοί φωτισμοί, και ένα εντυπωσιακό τζάκι, φτιαγμένο από μάρμαρο, είναι εκείνα για τα οποία οι Scott είναι πιο περήφανοι. Αυτό δείχνει πως αν κάποιος έχει όρεξη και υπομονή, μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμα και το πιο απαιτητικό πλάνο.

Ερειπωμένο διαμέρισμα – Αληθινή ιστορία: Εικόνες από το ανακαινισμένο σπίτι

enimerotiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *