27/02/2021

Νεαρός πλέκει υφαντά με βελονάκι για να μπορέσει να βοηθήσει την ανάπηρη μητέρα του

Νεαρός πλέκει υφαντά με βελονάκι για να μπορέσει να βοηθήσει την ανάπηρη μητέρα του (βίντεο)

Ως νόμος της ζωής, τα παιδιά φαντάζονται ότι προστατεύονται από τους γονείς τους έως ότου ενηλικιωθούν. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, η ζωή παίρνει μια διαφορετική στροφή από αυτήν που έχουμε συνηθίσει, και ο γιος γίνεται αυτός που φροντίζει τον πατέρα ή τη μητέρα του. Είτε οφείλεται σε ασθένεια, ατύχημα, γήρας ή οποιοδήποτε εμπόδιο που εγγυάται την απόλυτη φροντίδα του ατόμου.

Ο André Müller αντιμετώπισε αυτήν τη μεγάλη πρόκληση, φροντίζοντας την άρρωστη μητέρα του, αφού διαγνώστηκε με βρεφική παράλυση (πολιομυελίτιδα) και τώρα δεν μπορεί να εργαστεί. Αυτό το αγόρι είναι μόλις 15 ετών και έπρεπε να ξαναφτιάξει τον εαυτό του για να εξασφαλίσει την ευημερία και των δύο, να πληρώσει το ενοίκιο, τα τρόφιμα και τα φάρμακα για τη Luciane, τη μητέρα του. Και οι δύο ζουν σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στη Santa Catarina – Βραζιλία.

Αυτά είναι τα πολύ περίπλοκα καθήκοντα του André, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να τα εκπληρώσει. Χάρη στο ταλέντο του δημιουργώντας υφαντά με βελονάκι, αυτός ο νεαρός άνδρας κατάφερε να προχωρήσει και είναι αφοσιωμένος στην πώληση μοναδικών και απίστευτων κομματιών καθώς λαμβάνει ήδη παραγγελίες και από την Πορτογαλία.

Ωστόσο, λόγω όλων των εξόδων που δημιουργούνται, ο André αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να μοιραστεί την ιστορία του για να λάβει βοήθεια.

Ο έφηβος φρόντισε τη μητέρα του με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας το καλύτερό του εαυτό για να καλύψει τις ανάγκες της, αλλά η οικονομική κατάσταση τον ανάγκασε να ζητήσει βοήθεια για να καλύψει όλα τα έξοδα.

Έτσι με τη βοήθεια του κόσμου και των social media κατάφερε να συγκεντρώσει ενα ποσό που θα βοηθήσει αυτόν και τη μητέρα του

Επιμελεια www.prototupo.gr

Φωτογραφίες voaa.me

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *