16/04/2021

Νεαρός ιδιοκτήτης έβαλε τον άρρωστο και γέρικο σκύλο του στη πισίνα και του έσωσε τη ζωή

Αντί να τον εγκαταλείψει ο καλύτερος του φίλος και ιδιοκτήτης του, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι νέο..

Γνωρίστε ένα υπέροχο Χάσκυ, τον Κέιν, το οποίο παρότι ήταν άρρωστο και γέρικο, δεν έπαψε ούτε λεπτό να λατρεύει τον ιδιοκτήτη του!
Ο Κέιν είναι ένα πανέμορφο Χάσκυ. Το συγκεκριμένο σκυλί είναι άρρωστο και γέρικο. Όμως, λατρεύει ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του. Και πώς να μην το κάνει; Ένα πρωινό τα πόδια από το όμορφο σκυλί σταμάτησαν να κινούνται. Δυστυχώς, ο Κέιν είναι γέρος και αδύναμος. Για το συγκεκριμένο λόγο, δεν μπορεί να χειρουργηθεί.

Το ακόμη πιο άσχημο: Ο Κέιν πονάει και τα φάρμακα που του δίνει ο κτηνίατρος δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα να αισθανθεί καλύτερα. Αντί να τον εγκαταλείψει ο καλύτερος του φίλος και ιδιοκτήτης του, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι νέο. Ρώτησε, έψαξε στο διαδίκτυο και έμαθε πως πολλά σκυλιά με αρθρίτιδα, παράλυση και με προβλήματα κινητικότητας ανακουφίζονται από τους πόνους ή και θεραπεύονται όταν βρίσκονται μέσα στο νερό.

Το δοκίμασε με τον Κέιν και παρατήρησε πως η εν λόγω πρωτότυπη θεραπεία είχε αποτέλεσμα! Η έλλειψη βαρύτητας μέσα στο νερό δεν προκαλούσε πίεση στα πονεμένα πόδια του Κέιν και δεν τον πλήγωνε. Το έκανε ξανά και ξανά, για συνεχόμενες μέρες και.. τελικά έγινε το θαύμα! Ο Κέιν μπόρεσε να σταθεί και πάλι στα πόδια του! Μερικές μέρες μετά σηκώθηκε και περπάτησε και μόνος του!

Πολύ συχνά, οι ιδιοκτήτες δίνουν τα σκυλιά τους, γιατί δεν είναι πλέον κουτάβια. Τα γέρικα σκυλιά χρειάζονται πιο πολλή φροντίδα και υπομονή από τα νεαρά σκυλιά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και η πράξη αυτού του άντρα αποκτά ακόμα πιο μεγάλη αξία! «Δεν είμαι σίγουρος για πόσο καιρό θα είναι ακόμη μαζί μου ο Κέιν. Όσο όμως τον έχω θα τον βοηθάω, όσο περισσότερο μπορώ, να νιώθει πιο άνετα. Και κάθε μέρα, μου δείχνει με τον τρόπο του πόσο πολύ εκτιμάει αυτό που κάνω!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του.

 

Πηγή: enimerotiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *