08/03/2021

Νεαρή γυναίκα στην Κένυα ξεκίνησε μια εταιρεία που κατασκευάζει τούβλα από ανακυκλωμένο πλαστικό!

Κουρασμένη να περιμένει τους άλλους να αντιμετωπίσουν την πλαστική ρύπανση, αυτή η νεαρή γυναίκα το έχει μετατρέψει σε επιχείρηση!! 💪🏾 💪🏾 🏆♻ Δείτε το βίντεο…

Μια απόλυτα λαμπρή νεαρή γυναίκα στην Κένυα ξεκίνησε μια εταιρεία που κατασκευάζει τούβλα από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η Nzambi Matee λέει ότι «κουράστηκε να βρίσκεται στο περιθώριο» ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι αγωνίστηκαν ενάντια στα πλαστικά απόβλητα στην πρωτεύουσα του Ναϊρόμπι, οπότε η μηχανικός υλικών δημιούργησε ένα προϊόν που είναι 5 έως 7 φορές ισχυρότερο από το σκυρόδεμα.

Ιδρυτής της Gjenge Makers , η οποία μετατρέπει τα πλαστικά απορρίμματα σε ανθεκτικά δομικά υλικά, η Matee σχεδίασε επίσης τις μηχανές που κατασκευάζουν τα τούβλα στο εργοστάσιό της.

«Υπάρχουν απόβλητα που δεν μπορούν πλέον να επεξεργαστούν. δεν μπορούν να ανακυκλωθούν. Αυτά παίρνουμε », είπε η Matee στο Reuters .

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά ευέλικτων δομικών υλικών που πιέζονται μέσω υδραυλικής μηχανής σε διαφορετικά πάχη και πωλούνται σε ποικιλία χρωμάτων που κοστίζουν κατά μέσο όρο 7,70 $ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Μέχρι στιγμής, έχει απασχολήσει περισσότερα από 110 άτομα, βοηθώντας να παράγονται περίπου 1.500 τούβλα κάθε μέρα. Είπε στο Reuters ότι έχουν ανακυκλώσει περίπου 20 μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμμάτων από την εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018.

Ελπίζει πολύ σύντομα να προσθέσει μια πολύ μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής που θα τριπλασιάσει την παραγωγική της ικανότητα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ένα βίντεο αυτού του ήρωα ανακύκλωσης σε δράση…

Με πληροφορίες απο goodnewsnetwork

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *