16/01/2021

«Μια σαμπάνια cristal, και λίγο χαβιάρι»: Το καυστικό σκίτσο του Αρκά σχολιάζει την επικαιρότητα

Ενώ δεν ονομάζει είναι απολύτως σαφές σε ποιον αναφέρεται. (Βίντεο)

Το καυστικό σχόλιο του Αρκά για τις σαμπάνιες και «τα απλά πράγματα» που «ομορφαίνουν τη ζωή» ήρθε σαν επισφράγισμα μιας κουβέντας που έχει ξεκινήσει στα σόσιαλ μίντια.

Ο σκιτσογράφος Αρκάς είναι γνωστός για το καυστικό χιούμορ του, σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο την επικαιρότητα και τα πρόσωπα που συζητιούνται. Έτσι, στο νέο σκίτσο του, το οποίο ανέβασε στο προφίλ του, στο φέισμπουκ, φαίνεται μία κυρία της υψηλής κοινωνίας να σκέφτεται: «Μια σαμπάνια cristal, και λίγο χαβιάρι, μια βόλτα με το learjet σου μέχρι το Μιλάνο για ψώνια, μια βουτιά στην Καραϊβική απ’ τη θαλαμηγό σου… Τα απλά πράγματα ομορφαίνουν τη ζωή».

Το συγκεκριμένο σκίτσο ήρθε μία μέρα μετά το σχόλιο της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Ιωάννας Μάνδρου για τη Μάγδα Φύσσα

«Αυτή η γυναίκα δεν είναι μία γυναίκα διανοούμενη που στέκεται μπροστά για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι μία γυναίκα που ζει στο Πέραμα, είναι μία γυναίκα που είχε έναν άντρα ναυτεργάτη δηλαδή που έπαιρνε όταν είχε δουλειά, δούλευε μια στη χάση μια στη φέξη, δηλαδή σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές. Δηλαδή οι άνθρωποι και φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους. Γιατί την είδατε και πόσο κόσμια είναι. Και να προσθέσω και κάτι ακόμα; Και πόσο περιποιημένη. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;» είπε η Ιωάννα Μάνδρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ

 

womantoc