06/03/2021

Μετά το κλείσιμο, αυτό το ενυδρείο αφήνει τους πιγκουίνους να πάνε μια εκδρομή και να εξερευνήσουν τις εγκαταστάσεις.

Πολλές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο κλείνουν τις πόρτες τους στους επισκέπτες σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την εξάπλωση του COVID-19. Το Shedd Aquarium, που βρίσκεται στο Σικάγο, δεν αποτελεί εξαίρεση. Το ενυδρείο, το οποίο καλωσορίζει περίπου 2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, έκλεισε για 2 εβδομάδες για να προστατεύσει την κοινότητα. Ωστόσο, το ενυδρείο απέχει πολύ από το άδειο, και πρόσφατα οι επισκέπτες αντικαταστάθηκαν από … πιγκουίνους. Πιθανώς για πρώτη φορά, αυτά τα υδρόβια πουλιά απελευθερώθηκαν για να τεντώσουν τα πόδια τους και να εξερευνήσουν τις εγκαταστάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: twitter.com | Instagram | sheddaquarium.org

Πρόσφατα, το Shedd Aquarium, που βρίσκεται στο Σικάγο, έπρεπε να κλείσει την πόρτα του για τους επισκέπτες, αλλά βρήκε ακόμα έναν τρόπο να τους διασκεδάσει μέσα από τα κοινωνικά μέσα

Πολλά μέρη που είναι κλειστά για τους επισκέπτες προσπαθούν να συνεργαστούν με τους ανθρώπους μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Αυτό ακριβώς κάνει το Shedd Aquarium και οι προσπάθειές τους είναι εξαιρετικές.

Οι άνθρωποι αγαπούσαν απόλυτα τους αξιολάτρευτους πιγκουίνους που περιηγούνται στον Αμαζόνιο και συναντούν ψάρια και άλλα ζώα. Τα βίντεο που κέρδισαν πάνω από 100k αρέσουν στο Twitter και το ενυδρείο υποσχέθηκε περισσότερες ενημερώσεις.

“Ενώ αυτό μπορεί να είναι ένας περίεργος χρόνος για εμάς, αυτές τις μέρες αισθάνονται φυσιολογικές για τα ζώα στο Shedd. Οι φροντιστές μας παρέχουν συνεχώς νέες εμπειρίες για τα ζώα να διερευνούν και να εκφράζουν τις φυσικές τους συμπεριφορές “, 

εικόνα:  shedd_aquarium

Την περασμένη Παρασκευή, ο κυβερνήτης του Ιλλινόις, JB Pritzker, και ο δήμαρχος του Σικάγου, Lori Lightfoot, ανακοίνωσαν ότι όλες οι δημόσιες συγκεντρώσεις 1.000 ατόμων ή περισσότερων έπρεπε να απαγορευτούν. Για το λόγο αυτό, πολλοί χώροι και εγκαταστάσεις έπρεπε να κλείσουν για να μειώσουν την εξάπλωση του COVID-19.

Σε μια σειρά από αξιολάτρευτα βίντεο, το ενυδρείο δείχνει πιγκουίνους  γύρω από τις εγκαταστάσεις

Πηγή:boredpanda