05/12/2020

Μετά τη διάσωση από ένα σχολείο, ο σκύλος του δρόμου φοράει στολή και φοιτά σε μαθήματα

Ο Findik είναι ένα κουτάβι που κλέβει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων σε κοινωνικά δίκτυα, αφού η ιστορία της διάσωσης του δημοσιοποιήθηκε αφού δέχτηκε επίθεση από ένα σκυλάκι στην Τουρκία.

Σύμφωνα με αρκετές δημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο, αυτό το χαριτωμένο σκυλί σώθηκε από τους Ahmet Aktürk και Mustafa Önlen, τον διευθυντή και δάσκαλο ενός σχολείου στην επαρχία Tokat. Όπως αναφέρθηκε, ο Findik τραυματίστηκε σε νεκροταφείο μετά την επίθεση των άλλων ζώων.

Οι δάσκαλοι αποφάσισαν να τον οδηγήσουν στις εγκαταστάσεις για να τον φροντίσουν ενώ ανακτούσε από τους τραυματισμούς, αλλά η αγάπη του ενισχύθηκε και αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν.

Τώρα αντιμετωπίζεται σαν ένας άλλος φοιτητής του ινστιτούτου και σε μερικές περιπτώσεις εισέρχεται στην τάξη για να ακούσει τις οδηγίες ενώ φοράει τη γαλάζια στολή που φορούν όλα τα παιδιά της επαρχίας.

“Οι μαθητές έχουν αναλάβει την ευθύνη για τη σίτιση του σκύλου, παρακολουθούν το σχολείο και σταματούν να ενοχλούν το ένα το άλλο επειδή γνωρίζουν την ιστορία του σκυλιού”, δήλωσε ο Bedriye Göçer, ηγέτης της οικογένειας του σχολείου.

Ήταν οι μικρότεροι που επέλεξαν το όνομά του και παίρνουν σειρά στο να φροντίσουν ότι τίποτα δεν λείπει από αυτόν τον γενναίο σύντροφο.
 
 
Πηγή: estrending