16/01/2021

Μετά από 14 αγόρια, αυτή η οικογένεια υποδέχθηκε πρόσφατα ένα νεογέννητο κορίτσι

Οι Kateri και Jay Schwandt υποδέχθηκαν μια νεογέννητη κόρη στην οικογένειά τους μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες και 15 απόπειρες.   Το ζευγάρι από το Μίσιγκαν έχει 14 γιους- Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco και Finley.  (βίντεο)

Πρόσφατα ήρθε στον κόσμο το 17ο μέλος της οικογένειας, η μικρή Maggie Jayne.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την προσθήκη της Maggie Jayne στην οικογένειά μας», είπε ο Jay Schwandt. «Αυτή η χρονιά υπήρξε αξέχαστη με τόσους τρόπους και για τόσους λόγους αλλά η Maggie είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε».

Οι δυο γονείς, που παντρεύτηκαν το 1993 έχοντας σχέση από το σχολείο είναι αμφότεροι 45 ετών και έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα ενημέρωσης.

Η οικογένεια φιλοξενείται συχνά εδώ και χρόνια στις εφημερίδες κάθε φορά που υποδέχονται ένα νέο μωρό, με τα περισσότερα άρθρα να εστιάζουν στο φύλο του παιδιού, ενώ έχουν ακόμη και δικό τους τηλεοπτικό σόου με τίτλο «14 Outdoorsmen».

Όταν γεννήθηκε ο 14ος γιος τους το 2018, το ζευγάρι είπε πως ποτέ δεν επέλεξαν να μαθαίνουν το φύλο του μωρού πριν τη γέννησή του.

«Τα αγόρια το απολαμβάνουν. Θα είναι κορίτσι, θα είναι αγόρι; Τι θα γίνει αν είναι κορίτσι;», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο πατέρας.

Ο μεγαλύτερος από τα αγόρια, που είναι 28 ετών, είπε θα χρειαστούν μερικά χρόνια μέχρι οι αδερφοί του να προσαρμοστούν στην ύπαρξη ενός κοριτσιού στο σπίτι.

Πηγή: www.lifo.gr