22/01/2021

Μελέτη αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα δίπλα σε ένα σκυλί παρά σε έναν άνδρα

Τα σκυλιά φέρνουν μεγάλα οφέλη στη ζωή μας . Μας μεταδίδουν χαρά, είναι σε θέση να αλλάξουν τη διάθεσή μας, να αντιληφθούν τις αρνητικές ενέργειες και να τις εξαλείψουν, βελτιώσουν την υγεία μας και πέρα ​​από όλα αυτά είναι σε θέση να κάνουν τους ανθρώπους να κοιμούνται καλύτερα.

Εάν είχατε σκεφτεί να υιοθετήσετε ένα φίλο peludete, αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία για να το κάνετε και είναι ότι όχι μόνο αυτό το σκυλί θα είναι ο καλύτερος φίλος σας για τα επόμενα χρόνια, αλλά ότι θα είναι επίσης ο τέλειος σύντροφος των γυναικών πριν από το βραδινό ύπνο, κάτι που αποκάλυψε μια έρευνα.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την ανάγνωση αυτών των ειδήσεων, ήμασταν πολύ περίεργοι να γνωρίζουμε γιατί οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα δίπλα  στα σκυλιά παρά στους άντρες Έχετε μια ιδέα για τον λόγο; Συνεχίστε να διαβάζετε!

Φυσικά, όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν τα σκυλιά θα αισθάνονται πολύ χαρούμενοι αφού γνωρίσουν το αποτέλεσμα μιας έρευνας που διεξήχθη το 2018. Η μελέτη βασίστηκε στην γνώση του λόγου για τον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών κοιμούνται πολύ καλύτερα και ευτυχώς δίπλα στα σκυλιά τους παρά δίπλα στον σύντροφό τους  .

Για να διεξαχθεί αυτή η έρευνα, υπήρχαν 962 γυναίκες από τις Ηνωμένες Πολιτείες που προσφέρθηκαν εθελοντικά να συμμετάσχουν. Το πρώτο πράγμα που έγινε τις έθεσαν  μερικές ερωτήσεις, και ανακάλυψαν ότι σχεδόν οι μισές γυναίκες κοιμόταν τακτικά με τα σκυλιά , το ένα τρίτο των γυναικών κοιμόταν με μια γάτα και περισσότερες  από τις μισές  κοιμούνται κανονικά με τον σύντροφό τους.

Σε αντίθεση με τις άλλες δύο ομάδες, οι γυναίκες που ξαπλώνουν με ένα σκύλο είχαν υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι επειδή τα σκυλιά έχουν μεγάλη ικανότητα να προστατεύουν τους ανθρώπους τους και να εμποδίζουν κάθε εισβολέα να εισέλθει στο σπίτι τους  επειδή, αντίθετα με τους ανθρώπους ή ακόμα και τις γάτες, τα σκυλιά συχνά ανιχνεύουν πιθανούς κινδύνους πιο αποτελεσματικά .

Από την άλλη πλευρά, αποκαλύφθηκε επίσης ότι οι κυνόδοντες είναι σε θέση να εισαγάγουν πιο ευτυχισμένους και υγιέστερους τύπους ονείρων στους ανθρώπους τους. Ανακαλύφθηκε επίσης ότι ο ύπνος με ένα σκύλο μας βοηθά να ξεκουραστούμε  πολύ καλύτερα επειδή μας δίνει την γαλήνη του μυαλού και την ασφάλεια και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε χρόνο με το κατοικίδιο ζώο σας αν είστε συνήθως έξω για μεγάλο χρόνο της ημέρας.

 

Πηγή:yotengovoz