15/04/2021

Μεγαλώνοντας μόνος τρία παιδιά: Οι δυσκολίες και η συγκινητική δύναμη ενός χήρου πατέρα

* Βίντεο * H δύναμη ψυχής αυτού του πατέρα που έχασε τη σύζυγό του και μεγαλώνει μόνος του τα τρία τους παιδιά είναι αξιοθαύμαστη. Παρά τις δυσκολίες δεν χάνει το κουράγιο του και κύριο μέλημά του είναι η ευτυχία των παιδιών.
Ο Βιάτσσλαβ έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο και τώρα έχει μείνει μόνος και μεγαλώνει τα τρία τους παιδιά. Ο πατέρας δεν κάνει μόνο τα πάντα σε ό,τι αφορά το σπίτι, αλλά συνεχίζει τη δουλειά του ως χειριστής γερανού για να συντηρεί την οικογένειά του.
Παρά τις δυσκολίες δεν χάνει το κουράγιο του και κύριο μέλημά του είναι η ευτυχία των παιδιών.
Ο Βιατσεσλάφ και η Ιούλια από το Νοβοσιμπίρσκ στη Ρωσία, ήταν μαζί 20 χρόνια και το όνειρό τους ήταν να έχουν μια μεγάλη οικογένεια.
Μετά από αρκετές δυσκολίες κατάφεραν να αποκτήσουν τρία παιδιά, ένα κορίτσι και δίδυμα αγόρια.
Ενώ όλα πήγαιναν καλά και το ζευγάρι ευτυχισμένο σκεφτόταν να μετακομίσει σε μεγαλύτερο σπίτι, η γυναίκα διαγνώστηκε με καρκίνο του αίματος και πέθανε στο νοσοκομείο μετά από δύο μήνες θεραπείας.
Ο Βιατσεσλάφ ήταν συντετριμμένος με την απώλεια της αγαπημένης του, όμως έπρεπε να μείνει δυνατός και αφιερώθηκε στη φροντίδα των παιδιών.
Η δουλειά ενός χήρου πατέρα είναι αρκετά δύσκολη, όμως ο Βιατσεσλάφ φαίνεται να τα καταφέρνει.
Παράλληλα συνεχίζει να εργάζεται ως χειριστής γερανού και στόχος του τώρα είναι να μπορέσει να τελειώσει τις εργασίες σε ένα νέο μεγαλύτερο διαμέρισμα για να μπορέσει να μετακομίσει εκεί με τα παιδιά του.
Για περισσότερα δείτε εδώ: https://vk.com/id202763595

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *