30/10/2020

Κωστής Τερεζάκης λέγεται και τιμή μου που είναι φίλος μου….Αυτός είναι ο γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος που εγχείρησε το άτυχο πλάσμα που κακοποιήθηκε βάναυσα από το κτήνος στο Ακρωτήρι Χανιών

Αυτός είναι ο γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος που εγχείρησε το άτυχο πλάσμα που κακοποιήθηκε βάναυσα από το κτήνος στο Ακρωτήρι Χανιών αφιλοκερδώς που του έκοψε τους όρχεις.

Οσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι υπάρχει ακόμα ελπίδα.
Το σκυλί διανυκτέρευσε στο ιατρείο και έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο. Αναζητείται προσωρινή φιλοξενία σε ευρύχωρο περιβάλλον. Παρά την απίστευτη κακοποίηση που υπέστη είναι σήμερα πολύ ενεργητικός και ανυπομονεί να γνωρίσει Ανθρώπους…..!
Το κακοποιημένο ζώο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όμως ο κτηνίατρος παρατήρησε σημάδια στο κεφάλι του που δείχνουν ότι κάποιος έσβηνε τσιγάρα πάνω στο σώμα του αβοήθητου ζώου.

Η σύζυγός του Χ.Α. κατέθεσε ότι ο άντρας της προέβη σε αυτές τις πράξεις επειδή το σκυλί ήθελε να παίξει ενώ εκείνος είχε εργασίες.

Έως τώρα, αρκετοί μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει για το περιστατικό ενώ η αστυνομία αναζητά τον Χ.Α. ο οποίος φέρεται ότι κρύβεται προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Αρκετοί μάλιστα, βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για την κακοποίηση που δεχόταν το ζώο όλο αυτό το διάστημα που τα στόματα παρέμεναν κλειστά. Η κακοποίηση είναι έγκλημα και τιμωρείται από τον νόμο. Μην διστάσετε να καταγγείλετε στην αστυνομία τέτοια φαινόμενα, όχι μόνο για επειδή αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν κίνδυνο για τα ζώα, αλλά επειδή είναι άνθρωποι που εν δυνάμει μπορούν να προκαλεσουν κακό και σε συνανθρώπους τους

Κείμενο: @Victoras Tsikos

Πηγή: prototupo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *