23/10/2020

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τρυφερό φιλί της συζύγου του μετά το σοβαρό χειρουργείο (ΦΩΤΟ)

Θετικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την πορεία της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από περίπου 2,5 χρόνια.

Ο γνωστός παρουσιαστής υπεβλήθη την Πέμπτη σε μια επέμβαση που ονομάζεται κρανιοπλαστική, όπου επρόκειτο να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι. Πρόκειται για μία επέμβαση που είχε γίνει και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο. Τώρα, ωστόσο, οι γιατροί έκριναν πως ο Κωνσταντίνος μπορεί να υποβληθεί ξανά σε επέμβαση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Γιατρέ μου Κώστας Βλάχος, σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Κι εσύ Κωνσταντίνε μου για άλλη μια φορά μας απέδειξες πόσο δυνατός είσαι!», έγραψε μετά το επιτυχημένο χειρουργείο η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσαμή και ακολούθησε μια ακόμη ανάρτηση, όπου ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ορθοπεδικό μας, Νικόλαο Δρη, για την επιτυχημένη εγχείρηση στους αχίλλειους τένοντες του Κωνσταντίνου που τον βοήθησαν να ορθοστατήσει!».

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά το σοβαρό χειρουργείο και ενώ βρίσκεται στην ανάρρωση, η Εβελίνα Βαρσαμή ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με ένα φιλί στον σύζυγό της μέσα από το νοσοκομείο.

«Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: thestival