25/10/2020

Καταγράφει τις αντιδράσεις των ανθρώπων όταν τους λέει πως είναι όμορφοι

Καταγράφει τις αντιδράσεις των ανθρώπων όταν τους λέει πως είναι όμορφοι

Ο Μεχμέτ Γκεντς είναι ένας ταξιδιωτικός φωτογράφος από την Τουρκία, γνωστός και ως Rotasiz Seyyah (σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: ταξιδιώτης χωρίς διαδρομή). Οι εικόνες του είναι εκπληκτικές, αλλά κυρίως ένα πρότζεκτ του θα σας κάνει πραγματικά να χαμογελάσετε. Το αποκαλεί «Είσαι τόσο όμορφη» και η ιδέα είναι απλή.

 

Ο Γκεντς λέει στους ανθρώπους που συναντά στα ταξίδια του ότι είναι όμορφοι και στη συνέχεια καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες παρακάτω, οι άνθρωποι συχνά αντιδρούν με τον πιο γλυκό τους τρόπο.

Ο άνδρας πέρασε έξι χρόνια εργασίας στον τομέα της πληροφορικής στην Κωνσταντινούπολη, πριν σταματήσει για να ακολουθήσει το πάθος του για τη φωτογραφία. «Το θάρρος μπορεί μερικές φορές να σας βοηθήσει να πάρετε τις πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας.» γράφει ο ίδιος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαμψούντα της Τουρκίας, αλλά αυτές τις ημέρες θεωρεί σπίτι όποιο μέρος επισκέπτεται. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ταξίδια του στο Instagram, όπου έχει πάνω από 91.000 ακολούθους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: citypatras

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *