20/10/2020

“Και οι τρεις τους έφυγαν από…” – Ανατριχιάζει η σύμπτωση πίσω από το θάνατο της Καρέζη, της Βουγιουκλάκη και της Λάσκαρη

Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωή Λάσκαρη και Τζένη Καρέζη! Τρεις υπάρξεις που άφησαν το στίγμα τους στη χώρα. Και οι τρεις, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, τις συνδέει μια τραγική σύμπτωση πίσω από το θάνατό του.

Η Ζωή Λάσκαρη στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρήθηκε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, μία από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Και οι τρεις, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής. Ποια είναι όμως η τραγική σύμπτωση πίσω από το θάνατο τους;

Και οι τρεις τους έφυγαν από τη ζωή καλοκαίρι. Η Τζένη Καρέζη πέθανε στις 27 Ιουλίου του 1992, μετά η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996, και τέλος η Ζωή Λάσκαρη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου του 2017. Μιας και αναφερθήκαμε στη Λάσκαρη, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που είχε κάνει πριν το θάνατό της.

“Ήταν ανάπηρη και ερχόταν κάθε μέρα στα…” – Η αποκάλυψη της Ζωής Λάσκαρη που σοκάρει

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατο είχε σπαράξει καρδιές. “Νόμιζα ότι ξεριζώνουν την ψυχή μου”, είχε εξομολογηθεί.

Συγκεκριμένα, η σταρ είχε πολλές “περιπέτειες” όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας “Στεφανία“, τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

“Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία” είχε εξομολογηθεί η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το “τυπικό ωράριο” στα γυρίσματα. “Εκεί νόμιζα ότι ξεριζώναν την ψυχή μου. Ξεριζώσαν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος”, είχε πει. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία της στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι.

Πηγή: athensmagazine

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *