19/04/2021

Θρήνος στη Μακρινίτσα με τις αναγγελίες θανάτου των δύο παιδιών –Σήμερα οι κηδείες

Θρήνος επικρατεί στη Μακρινίτσα Πηλίου, ύστερα από το διπλό φονικό της Κωνσταντίνας Τσάπα και του αδερφού της Γιώργου.

 

Το μεσημέρι σύμφωνα με το thenewspaper.gr, αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία του χωριού οι αναγγελίες της εξόδιας ακολουθίας, η οποία θα τελεστεί και για τα δύο παιδιά Τετάρτη στις 10.30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του χωριού.

Συγκλονίζει η μάνα των θυμάτων: Νομίζω πως θα τους δω να έρχονται

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μάνας των δύο θυμάτων του φονιά της Μακρινίτσας, η οποία είναι όπως η ίδια αναφέρει δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει το τι έχει συμβεί.

Η Αθανασία Τσάπα είδε την κόρη της Κωνσταντίνα και τον γιο της Γιώργο να πέφτουν νεκροί από το μαχαίρι του πατέρα του εγγονιού της, από το οποίο αντλεί δύναμη, όπως λέει η ίδια, για να συνεχίσει να ζει.

«Έχουμε πάθε σοκ. Δεν τον έχω συνειδητοποιήσει ότι έχουν φύγει τα παιδιά μου. Νομίζω θα τους δω να έρχονται.

Όταν μπήκε μέσα, έτρεξα να προστατέψω το εγγονάκι και τον άντρα μου. Άρχισε να με χτυπάει και μου έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι. Τότε κατέβηκε η κόρη μου, βλέποντάς με μέσα στα αίματα. Αν δεν κατέβαινε θα σκότωνε εμένα. Τότε άφησε εμένα και ξεκίνησε την κόρη μου. Μετά βγήκε έξω κι εκείνη την ώρα έρχονταν ο γιος μου, που μένει στην Πορταριά. Αμέσως ξεκίνησε να μαχαιρώνει τον γιο μου που δεν πρόλαβε να αντισταθεί.

Το μόνο που μας μένει είναι να μεγαλώσουμε το εγγόνι μας που δεν έχει κανέναν στη ζωή. Είναι 2,5 ετών».

Την τιμωρία του δράστη ζητούν οι γονείς

Οι γονείς τους θυμάτων του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα περιέγραψαν στο LIVE NEWS τις τελευταίες στιγμές των παιδιών τους.

Η μητέρα των δύο παιδιών που έπεσαν νεκρά από το μαχαίρι του 30χρονου δράστη, Αθανασία Τσάπα, τόνισε πως ακόμα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και πως περιμένει ακόμα να δει τα παιδιά της ζωντανά. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα παιδιά μου έφυγαν, περιμένω να τα δω να έρχονται» σημείωσε, εξηγώντας τι συνέβη εκείνα τα δραματικά λεπτά.

Όπως εξήγησε, η επίθεση του δράστη ξεκίνησε από την ίδια, όμως στη συνέχεια η κόρη της κατάλαβε τι συνέβη και μπήκε μπροστά για να την προστατεύσει. «Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε εκείνη την ώρα το παιδί μου» συμπλήρωσε η Αθανασία Τσάπα.

«Προσπαθούμε να δώσουμε δύναμη στο εγγονάκι μας, που είναι 2,5 ετών» πρόσθεσαν οι γονείς των δύο θυμάτων, ενώ ο Απόστολος Τσάπας ζήτησε την τιμωρία του δράστη. «Να μην βγει ποτέ έξω. Πρέπει να φάει ισόβια, τα παιδιά όμως δεν θα γυρίσουν πίσω» συμπλήρωσε

focustime 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *