28/10/2020

Θηλυκό κούγκαρ χιμάει σε άνθρωπο που πλησίασε τα μικρά του – Βίντεο

Ο 26χρονος Κάιλ Μπέργκες έκανε τζόκινγκ σε μια περιοχή που γνώριζε σαν την παλάμη του χεριού του. Εκεί που έτρεχε, συνάντησε τέσσερα μικρά γατάκια που του κίνησαν την προσοχή κι άρχισε να τα βιντεοσκοπεί με το κινητό.

Μόνο που τα γατάκια δεν ήταν αγριόγατες αλλά τα μωρά ενός τεράστιου κούγκαρ, που δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα κάποιος να πλησιάζει τα παιδιά του.

Το λιοντάρι του βουνού άρχισε να κινείται απειλητικά εναντίον του νεαρού άντρα κι έτσι ο Κάιλ δεν μπορούσε παρά να οπισθοχωρήσει.

Για έξι ολόκληρα λεπτά, το θηλυκό κούγκαρ τον ακολουθούσε. Ο νεαρός άντρας δοκίμασε να διώξει το άγριο ζώο με πολλούς τρόπους, καταφέρνοντας τελικά να ξεφύγει σώος και αβλαβής αλλά κατατρομαγμένος.

Για να γλιτώσει από το κούγκαρ, ο άντρας εκείνη τη μέρα έκανε περισσότερα από 12 χιλιόμετρα.

Όταν με τα πολλά απαλλάχτηκε από τη μαμά λιονταρίνα, αποφάσισε να μην επιστρέψει από την ίδια διαδρομή, αλλά διάλεξε να κάνει κύκλο, αφού πρώτα περίμενε τουλάχιστον 30 λεπτά για να είναι σίγουρος ότι δεν θα έχει και πάλι κακά συναπαντήματα.

Στην επιστροφή προς το σπίτι, συνάντησε μια ομάδα τουρίστες και θέλησε να τους προειδοποιήσει για τον κίνδυνο.

Όταν τους ρώτησε μήπως είδαν κάποιο κούγκαρ στην περιοχή, οι επισκέπτες του φαραγγιού Slate στη Γιούτα άρχισαν να γελούν, θεωρώντας ότι τους κάνει πλάκα.

Μόλις, όμως, τους έδειξε το βίντεο, το γέλιο τούς κόπηκε αμέσως.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sputniknews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *