09/03/2021

Θέλετε να γίνετε πιλότοι; Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ δοκιμάζει τα αντανακλαστικά σας με αυτό το παιχνίδι στο Διαδίκτυο

Το E.C.H.O. (Enhanced Cognitive Human Ops) ελέγχει αν έχετε τα απαραίτητα προσόντα

Θέλετε να γίνετε πιλότοι; Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ δοκιμάζει τα αντανακλαστικά σας με αυτό το παιχνίδι στο Διαδίκτυο

Έχετε τα απαραίτητα προσόντα για να γίνεται δεκτοί στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ;

Πρόσφατα, η Υπηρεσία δημιούργησε ένα νέο, διαδικτυακό διαδραστικό παιχνίδι, το E.C.H.O. (Enhanced Cognitive Human Ops), που λειτουργεί ως βοηθητικό εργαλείο στη στοχευμένη στρατολόγηση.

Μέσα από διαφορετικές δοκιμασίες, το παιχνίδι (βλ. link παρακάτω) εξετάζει τις δεξιότητες των υποψηφίων που σκέφτονται να ακολουθήσουν καριέρα «ιπτάμενου».

«Πάντοτε λέμε πως οι πιλότοι μας είναι το σπουδαιότερο οπλικό μας σύστημα», λέει ο επισμηναγός Jason Wyche. «Ενώ η Πολεμική Αεροπορία διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στον κόσμο, οι δεξιότητες ενός ιπτάμενου είναι το «κλειδί» για την αποτελεσματική ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Το E.C.H.O. είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να παρουσιαστούν τα απαραίτητα προσόντα, εκπαιδεύοντας παράλληλα τους παίκτες στα διαφορετικά μονοπάτια καριέρας που προσφέρει η Π.Α».

Ένα ολόγραμμα σας καθοδηγεί στις διαφορετικές δοκιμασίες που εξετάζουν την συγκέντρωση και την ταχύτητα αντίδρασης. Πέρα από την διαδικτυακή έκδοση, η AFRS σχεδιάζει την δημιουργία μιας κινητής μονάδας εικονικής πραγματικότητας.

Ανακαλύψτε αν διαθέτετε ό,τι χρειάζεται για να οδηγήσετε ένα μαχητικό αεροπλάνο, πατώντας εδώ.

Πηγή: www.lifo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *