10/04/2021

Η Louis Vuitton σταματά να παράγει αρώματα για να κάνει αντισηπτικά ενάντια στο COVID-19

Σε περιόδους κρίσης, καλό είναι να κάνουμε καλές πράξεις. Στην καταπολέμηση του κοροναϊού, ο καθένας συνεισφέρειαυτό που έχει. Αυτό έκανε και η πολυτελής εταιρεία πολυτέλειας Louis Vuitton. Η μάρκα έχει σταματήσει να κάνει αρώματα για να αρχίσει να κάνει αντισηπτικά  τζελ  στον αγώνα κατά του COVID-19.

Αυτό είναι ένα από τα προϊόντα που έχουν προηγουμένως εξαντληθεί. Ως εκ τούτου, η επιχείρηση αποφάσισε να υποστηρίξει όλους και να κατεβεί στην εργασία για την καταπολέμηση της πανδημίας. Πάνω απ ‘όλα, κατευθύνει τη βοήθειά του στον τομέα της υγείας, που είναι και ο πλέον αδύναμος σήμερα.

Ο Louis Vuitton και ο αγώνας του ενάντια στον κοροναϊό

Ο όμιλος Louis Vuitton  έχει ανακοινώσει ότι πολλά από τα εργοστάσια του, αφιερωμένα στην παραγωγή αρωμάτων, θα αρχίσουν να παράγουν ζελέ απολύμανσης λόγω της σπανιότητας του παγκοσμίως. Αυτό το τζελ  θα παραδίδεται δωρεάν στα γαλλικά νοσοκομεία και στις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Η επιχείρηση θα είναι σε θέση να παράγει τόνους απο αυτό το ζελέ. Αυτός είναι ο ισχυρισμός της New York Times , αναφερόμενος σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε πρόσφατα η εταιρεία.

“Η LVMH θα χρησιμοποιήσει τις γραμμές παραγωγής των μάρκας αρωμάτων και καλλυντικών της για να παράγει μεγάλες ποσότητες υδροαλκοολικών πηκτωμάτων ξεκινώντας τη Δευτέρα. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η LVMH σκοπεύει να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του κινδύνου ελλείψεων προϊόντων στη Γαλλία και να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να συνεχίσουν να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευθούν από την εξάπλωση του ιού »

.Ας ελπίσουμε ότι και άλλες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες θα πάρουν  παράδειγμα από αυτήν την εταιρεία. Για να το κάνουμε αυτό, ενθαρρύνουμε όλους να μοιραστούν την πρωτοβουλία .

Πηγή:ilusionviajera.