16/01/2021

Η 10χρονη σχεδιάζει μια πλαστική κουρτίνα για να μπορεί να αγκαλιάζει τους παππούδες της με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Για να προστατέψουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα από το COVID-19, ειδικά όσους ανήκουν στην ομάδα κινδύνου, είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε μια απόσταση από αυτά. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε καν να τους επισκεφθούμε για λίγο, και πρέπει να αποφύγουμε τις αγκαλιές και τα φιλιά. 

Αυτό το 10χρονο κορίτσι δεν μπορούσε να περιμένει να τελειώσει η κοινωνική απόσταση ώστε να αγκαλιάσει τους παππούδες της

Αφού είδε ένα βίντεο από κάποιον που έκανε μια κουβέρτα που είχε σκοπό να επιτρέψει στους ανθρώπους να δίνουν αγκαλιές στα μέλη της οικογένειάς τους, διατηρώντας τους ασφαλείς από τον κοραναϊό, το 10χρονο κορίτσι,  πήρε μια ιδέα.

Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει μια κουρτίνα που επιτρέπει να  αγκαλιάσει τους παππούδες της με ασφάλεια

Αποφάσισε να κατασκευάσει μια ασφαλή κουρτίνα που έχει μανίκια για να επιτρέψει σε δύο άτομα να αγκαλιάζονται μεταξύ τους.

Με αυτήν τη δημιουργία, η Paige και άλλα μέλη της οικογένειας κατάφεραν να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον χωρίς την απειλή του ιού.

Παρακολουθήστε το βίντεο της όμορφης στιγμής παρακάτω

 

Πηγή:boredpanda