06/12/2020

Η Σελήνη: Ο υπεύθυνος που μας θυμίζει πόσο μικροί είμαστε. (Βίντεο)

Ο υπεύθυνος που μας θυμίζει πόσο μικροί… είμαστε.

Μια νύχτα το Φεβρουάριο του 2017, η Wylie Overstreet έβγαλε το τηλεσκόπιο της σε μια κατοικημένη γειτονιά στο Λος Άντζελες για να παρατηρήσει τη Σελήνη. Σε λίγες ώρες, περισσότεροι από 20 άνθρωποι τον πλησίασαν για να ρίξουν μια ματιά. Ένα νεαρό ζευγάρι ήταν τόσο έκπληκτο από αυτό που είδαν μέσα από το τηλεσκόπιο: ήταν “μία από τις πιο απίστευτες εμπειρίες που είχαμε στη μνήμη”, δήλωσαν στην Overstreet.

“Δεν είχα καμία πρόθεση”, λέει η Overstreet στην πύλη “The Verge”. «Αυτό είναι τρελό! Εάν οι άνθρωποι αντιδρούν έτσι, θα πρέπει να το κάνουμε αυτό πιο συχνά. ”

Έτσι ο Overstreet, αποφάσισε να πάρει το τηλεσκόπιο του ξανά και ξανά, και έκανε μια ταινία μικρού μήκους γι ‘αυτό με τον συνεργάτη του την ταινία Alex Gorosh.

Το βίντεο, με τίτλο Νέα προβολή της Σελήνης, έχει προβληθεί πάνω από 200.000 φορές στο YouTube και έχει γραφτεί από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Κατέγραψε τις εκπληκτικές αντιδράσεις των περαστικών, παρακολουθώντας τη Σελήνη και τους κρατήρες της. Για μερικούς είναι η πρώτη φορά και δεν μπορούν να πιστέψουν τι βλέπουν. Ο “Θεός μου”, “Δεν υπάρχει τρόπος” και “Τι;” Είναι μια υπενθύμιση για το πόσο συχνά ξεχνάμε να κοιτάξουμε.

Γιατί το βίντεο μοιράστηκε τόσο πολύ;

“Ο Alex και εγώ είχαμε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο προσπαθώντας να δείξουμε την ευρύτερη ομορφιά που μπορούσαμε. Λατρεύω το Λος Άντζελες για την ποικιλομορφία του, οπότε πραγματικά  έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. Θέλαμε να δείξουμε ότι όλοι, ανεξάρτητα από ποιοι είναι, από πού προέρχονται, πώς είναι, πόσο πλούσιοι ή φτωχοί είναι, το σύμπαν προσδίδει την ίδια αντίδραση. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι βαθιά ανθρώπινο που αγγίζει όταν βλέπεις το σύμπαν τόσο πολύ  κοντά , δήλωσε ο Wylie.

Ο σκοπός του Overstreet είναι να μοιραστούμε την αίσθηση ότι όλοι προερχόμαστε από εκεί.  Το νιώθεις κι εσύ;

Πηγή:enteratedealgo