05/12/2020

Η νέα τάση στα τατουάζ μοιάζει με πολύχρωμα κεντήματα. 20 φανταστικά τατουάζ που θα σας κάνουν να ζηλέψετε.

Αν σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ αυτό είναι το νέο trend που θα βλέπετε παντού από εδώ και στο εξής. Πρόκειται για το τατουάζ που θυμίζει κέντημα και έχει ήδη κατακλύσει το Instagram! Αλλά, τι είναι αυτό που το κάνει τόσο διαφορετικό;

Ασφαλώς δεν πρόκειται για πραγματικό κέντημα, ούτε θα χρειαστείτε βελόνες για να το κάνετε! Είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται το σχέδιο στο δέρμα σας χρησιμοποιώντας μια ποικιλία χρωμάτων και αυτή την ιδιαίτερη τεχνική που μιμείται την υφή ενός κεντήματος πάνω σε ύφασμα. Το κλειδί βρίσκεται στην εφαρμογή, που είναι εκείνη που δημιουργεί την τρισδιάστατη ψευδαίσθηση του πραγματικού κεντήματος.

Όπως με κάθε τατουάζ, θα πρέπει σίγουρα να κάνετε την έρευνά σας πριν κλείσετε το ραντεβού σας καθώς δεν είναι μια τεχνική που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα. Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο για να βρείτε ειδικούς που έχουν κάνει παρόμοια δουλειά ή αν έχετε ήδη κάποιον στο μυαλό σας, δείξτε του μερικές φωτογραφίες για να καταλάβει ακριβώς τι θέλετε.

Πηγή:boredpanda

Πληροφορίες:infowoman.gr