25/01/2021

Η κινεζική πόλη έχει προβάλει στα κτίρια τα πρόσωπα των γιατρών που έχουν αγωνιστεί κατά της εκδήλωσης του κοροναϊού.

Όλος ο πλανήτης μας υποφέρει σήμερα πολύ, αλλά γνωρίζουμε ότι χωρίς αυτούς, τους γιατρούς … θα είμαστε εντελώς ευάλωτοι σε αυτούς τους ιούς. Έτσι στην Κίνα αναγνώρισαν τις μεγάλες προσπάθειές τους με αυτό τον τρόπο.

Αυτό είναι σωστό, αν και πολλοί δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν … Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι βοηθοί και πολλοί άλλοι που αγωνίζονται  με αυτόν τον ιό μέρα και νύχτα και φροντίζοντας όλους εμάς , ώστε να μην επιδεινωθεί η υγεία μας, συμφωνούμε ότι θα μπορούσαν να είναι οι κύριοι ήρωες αυτής της ιστορίας . Πιστεύουμε ότι είναι το πιο δίκαιο πράγμα που έχουν αυτή τη μεγάλη αναγνώριση, αφού επαναλαμβάνουμε, χωρίς αυτούς θα είμαστε εντελώς ευάλωτοι σε αυτό το είδος πανδημίας .

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μία από τις πόλεις της Κίνας άρχισε να προβάλλει τα πρόσωπα κάθε ιατρού που έχει αγωνιστεί με το COVID-19 (κοροναϊό) στα 16 νοσοκομεία έκτακτης ανάγκης που δημιουργήθηκαν για αυτή την πανδημία, ενώ οι νοσηλευτές και οι γιατροί επέστρεψαν στα σπίτια τους από το Γουχάν.

Η ίδια πόλη του Fuzhou, η οποία βρίσκεται στην πρωτεύουσα της επαρχίας Fujian της ανατολικής Κίνας, χαιρέτισε τους γιατρούς που επέστρεψαν από άλλες περιοχές στο κεντρικό αεροδρόμιο της πόλης στις 18 Μαρτίου.

Περίπου περισσότεροι από 200 γιατροί και νοσηλευτές παρακολούθησαν τα 16 νοσοκομεία έκτακτης ανάγκης που δημιουργήθηκαν προσωρινά στο Wuhan. Όταν τελικά κατάφεραν να επιστρέψουν στα σπίτια τους αφού γιόρτασαν το τελευταίο κλείσιμο αυτών των νοσοκομείων, απομακρύνοντας με ευχαρίστηση τη μάσκα χάρη στο γεγονός ότι η πόλη ανέφερε για αρκετές ημέρες ότι δεν υπήρχαν νέες περιπτώσεις κορωναϊών.

Έτσι, η Κίνα ευχαρίστησε όλους τους για τη σκληρή δουλειά που προβάλλει σε κάθε πρόσωπο νοσοκόμων και γιατρών που είχαν αποσταλεί για να καταπολεμήσουν αυτήν την επιδημία σε σταθμούς μετρό, κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, δημόσιες πλατείες.

Εδώ μπορείτε να δείτε αυτή την όμορφη στιγμή στο βίντεο

 

 

Πηγή:yotengovoz