16/04/2021

Η ιστορία ενός γενναίου σκύλου: Επιβίωσε κόντρα στη φρίκη των ανθρώπων που του έκοψαν τα πίσω πόδια

Η ιστορία αυτού του σκύλου θα σας εμπνεύσει και θα σας συγκινήσει!

Αυτό το σκυλάκι αποτελεί σύμβολο της επιβίωσης και θάρρους! Ο Μπουν, είναι ένα αξιολάτρευτο λαγωνικό που υπέστη τρομερή κακοποίηση από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του, αλλά κατάφερε, όχι μόνο να γλιτώσει, αλλά και να αποκτήσει το δικό του παιδικό βιβλίο.

Τα άλλοτε αφεντικά του, έδειξαν όλη την απανθρωπιά τους, καθώς του έκοψαν τα πίσω πόδια, καθιστώντας αδύνατον για το σκυλάκι να περπατήσει. Ευτυχώς το δύστυχο ζώο υιοθέτησαν ο Τσάρλι και η Τάνια Ντάιμπλ και το υποδέχτηκαν στο σπίτι τους που ήδη φιλοξενεί άλλα 6 ζώα με ειδικές ανάγκες.

Το ζευγάρι όχι μόνο του έδωσε την αγάπη και τη φροντίδα που του αξίζει, αλλά και τον βοήθησαν να συνηθίσει τις νέες αναπηρικές του ρόδες που τον βοηθούν στη μετακίνηση.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο Μπουν ήδη ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Η νέα του ιδιοκτήτρια, Τάνια, εμπνεύστηκε από την τρομερή ιστορία του και έγραψε ένα παιδικό βιβλίο βασισμένο στον ήρωά της. Το εικονογραφημένο βιβλίο ονομάστηκε «Bow Tie Boone» και διδάσκει στα παιδιά την ψυχική δύναμη, την αγάπη και ότι ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει στη ζωή, πάντα υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί.

Τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν στο Joey’s PAW, μια φιλανθρωπική οργάνωση που διευθύνεται από την Τάνια και τον Τσάρλι και σκοπό έχει να βοηθήσει σε διασώσεις ζώων και σκύλους που χρειάζονται αναπηρικά καροτσάκια.

sputniknews