26/10/2020

Η εταιρεία δημιουργεί κλειδιά που μοιάζουν με σπαθιά για να κάνει το ξεκλείδωμα των θυρών μια φανταστική εμπειρία

Ποιος δεν αγαπά να αισθάνεται σαν βασιλιάς, βασίλισσα, ή ακόμα και πολεμιστής μάχης που κρατάει ένα σπαθί; Υπάρχει μια εταιρεία που σας επιτρέπει να αισθάνεστε λίγο σαν αυτό κάθε μέρα απλά ξεκλειδώνοντας τις πόρτες σας. Αυτή η εταιρεία ονομάζεται Armor Hero και παράγει κλειδιά σχήματος σπαθιού  που εμπνέονται από διάφορες ταινίες φαντασίας και βιντεοπαιχνίδια.

Πιστωτικές Εικόνες: Οπλοστάσιο του Ήρωα

Αυτά τα φανταστικά κλειδιά ήρθαν στη ζωή χάρη σε μια επιτυχημένη καμπάνια Kickstarter που συγκέντρωσε την υποστήριξη 1.365 ατόμων – κάτι που είναι εντελώς εκπληκτικό, δεδομένου ότι αυτά τα κλειδιά φαίνονται απολύτως εκπληκτικά.

Πιστωτικές Εικόνες: Οπλοστάσιο του Ήρωα

Τρέχουν για $ 12.99 και διατίθενται σε 21 διαφορετικά σχέδια.

Πιστωτικές Εικόνες: Οπλοστάσιο του Ήρωα

Η έμπνευση για αυτούς προέρχεται από το Zelda, Kingdom Hearts, Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Παιχνίδι Θρόνων, Χάρι Πότερ και πολλά άλλα. Κάθε γκρινιάρης είναι σίγουρο ότι θα βρει κάτι που τους αρέσει.

Πιστωτικές Εικόνες: Οπλοστάσιο του Ήρωα

“Το κλειδί οπλοστάσιο γεννήθηκε από την επιθυμία να κρατήσει σε κάτι που μας υπενθύμισε συνεχώς τους παιδικούς ήρωές μας. Τώρα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον ήρωα μέσα με το κλειδί του σπαθιού σας! Κάθε κλειδί είναι  εμπνευσμένο από τις αγαπημένες σας ιστορίες, συμβατό με τα περισσότερα σπίτια, γραφεία, διαμερίσματα και άλλα! ” η εταιρεία γράφει στην ιστοσελίδα της.

Πιστωτικές Εικόνες: Οπλοστάσιο του Ήρωα

Ενώ υπάρχει μια ποικιλία κλειδιών που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, το Armor’s Hero φέρει τους δύο πιο συνηθισμένους τύπους: Kwikset & Schlage.

boredpanda.