27/01/2021

Η απίστευτη μεταμόρφωση σχολικού λεωφορείου -Ζευγάρι το μετέτρεψε σε σούπερ ντιζαϊνάτο σπίτι με όλες τις ανέσεις

Ενα ζευγάρι, ο Robbie και η Priscilla, αγόρασε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο και το μετέτρεψε σε ένα υπέροχο σπίτι.

Ενα νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει road trip στην Αμερική και τον Καναδά. Για να φέρει εις πέρας το όνειρό του, αγόρασε ένα σχολικό λεωφορείο του 1998 και το μετέτρεψε σε ένα άνετο σπίτι που χωρά όλα όσα έχει ανάγκη.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Robbie και η Priscilla έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται εξ’ αποστάσεως. Έτσι, αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα σπίτι με… ρόδες ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν σε μέρη που δεν έχουν ξαναπάει.

Μέσα σε ενάμισι χρόνο κατάφεραν να μετατρέψουν το σχολικό λεωφορείο σε ένα υπέροχο σπίτι για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Δημιούργησαν ένα προφίλ στο Instagram και δημοσίευσαν φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν τις εργασίες στο σχολικό λεωφορείο.

«Μας αρέσει να ταξιδεύουμε και να εξερευνούμε νέα μέρη. Γι αυτό τον λόγο χτίσαμε ένα μικρό σπίτι με ρόδες ώστε να έχουμε την ελευθερία να κυνηγήσουμε την περιπέτεια της ζωής» σημειώνουν στο προφίλ τους στο Instagram.

Είναι το σπίτι των ονείρων τους: Προσαρμοσμένο έτσι ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη τους, με πολλούς χώρους αποθήκευσης, όμορφα διακοσμημένο και φυσικά.. όποτε το θελήσουν το μετακινούν σε άλλη πόλη.

Με πολύ προσωπική εργασία και μεράκι, ο Robbie και η Priscilla κατάφεραν να μεταμορφώσουν το παλιό όχημα σε έναν αξιολάτρευτο χώρο με πολλές ανέσεις. Μαζί τους είναι και η γάτα τους, η οποία εμφανίζεται σε πολλές φωτογραφίες τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: bovary