26/10/2020

Η αδέσποτη γάτα οδηγεί τη γυναίκα που την ταΐζει για μερικές μέρες για να συναντήσει τα μωρά της.

Ενώ πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται επί του παρόντος να φροντίσουν τον εαυτό τους, πόσο μάλλον να φροντίσουν τα κατοικίδια ζώα τους, καθώς οι άνθρωποι χάνουν δουλειές λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, μερικοί απλώς δεν μπορούν να απομακρυνθούν από ένα ζώο που έχει ανάγκη.

Η Shea Prior εντόπισε μια αδέσποτη γάτα που ήταν  στην αυλή της μερικούς μήνες πίσω και εκπλήχθηκε ευχάριστα , τελικά πήρε τη γάτα  την χάιδεψε για να την εμπιστευτεί αρκετά και να δεχτεί φαγητό από αυτήν. Πριν απο λίγες μέρες  συνειδητοποίησε ότι η γάτα παράγει γάλα και είχε γατάκια κάπου κοντά.

Η Shea Prior εντόπισε για πρώτη φορά αυτήν τη γάτα να περιπλανιέται στην αυλή της πριν από μερικούς μήνες

εικόνα: Shea Prior

Η Shea Prior εντόπισε αυτήν την αξιολάτρευτη γάτα να περιπλανιέται στην αυλή της πριν από μερικούς μήνες. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να πείσει τη γάτα ότι δεν είναι κακό και για να πλησιάσει αρκετά ώστε η Prior να μπορεί να την ταΐσει. Λίγο ήξερε τότε, βοηθούσε μια γάτα μαμά, αλλά παρατήρησε ότι η γάτα παρήγαγε γάλα την ώρα που έτρωγε.

«Της χάιδεψα και πήγα να τη μαζέψω και τότε συνειδητοποίησα ότι είχε γάλα και θηλάζονταν μερικά μωρά», είπε ο Prior. Ήταν ενθουσιασμένη για την πραγματοποίησή της και ήθελε να βοηθήσει με τα γατάκια, οπότε σκέφτηκε ότι θα ζητούσε απλώς τη γάτα να της δείξει την οικογένειά της.

«Άρχισα να της λέω να μου δείξει στα μωρά της και ότι στοιχηματίζω ότι τα μωρά της ήταν τόσο όμορφα». Φαίνεται ότι τα λόγια της ήταν η διαβεβαίωση που χρειαζόταν η γάτα μαμά καθώς  με οδήγησε στα μωρά της την επόμενη μέρα.

«Ήρθε να τρέχει μαζί μου και να τρίβεται στο πόδι μου, κάνοντας τον μικρό  θόρυβο που κάνει», είπε ο Prior. «Με οδήγησε στο υπόστεγο μου και κοίταξα και είδα μερικά μικρά γατάκια να με κοιτάζουν στα μάτια. Πήγε  στο πλάι τους και άρχισε να τους καλεί να βγουν και να με δουν ».

Τα γατάκια φοβήθηκαν πολύ για να την συναντήσουν στην αρχή, αλλά μετά από κάποια διαβεβαίωση από τη μαμά τους, βγήκαν από την κρυψώνα τους. «Ένα από τα μικρά γκρίζα ήταν εξαιρετικά γενναίο και ήρθε σε μένα με τη μικρή μυτερή ουρά του ψηλά ψηλά στον αέρα και με άφησε να τον κατοικώ αμέσως», είπε ο Prior. «Τελικά, μετά από περίπου 10 έως 15 λεπτά, όλοι ήρθαν σε μένα και με άφησαν να τα κρατήσω και να τα κατοικώ».

Όλα τα γατάκια τώρα  έχουν βρει σπίτι  και θα υιοθετηθούν όταν μεγαλώσουν λίγο και δεν χρειάζονται πια τη μαμά τους

 

boredpanda