20/10/2020

Η αγριόγατα κάνει αυτό το τεράστιο άλμα πάνω από το ποτάμι και το βίντεο γίνεται viral.

Η εντυπωσιακή στιγμή μιας αγριόγατας  που πηδάει από τον υδατοφράκτη , καταγράφηκε στην κάμερα στο νησί Pecan της Λουιζιάνας. Η γάτα φαίνεται να προετοιμάζει τον εαυτό της ακριβώς πριν από το άλμα και φτάνει στην άλλη πλευρά με μία κίνηση.

Το αβίαστο και χαριτωμένο ταξίδι της  στον αέρα μπορεί να σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε (στο σπίτι). Αλλά πιστέψτε με, υπάρχει μόνο 1 ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο και ο νικητής είναι καθαρός. Επιπλέον, είναι επικίνδυνο, οπότε ας αφήσουμε την ιδέα αυτή  μόνο για όνειρα.

Αυτό το βίντεο μιας αγριόγατας που έκανε ένα υπερβολικά μεγάλο άλμα άφησε τους πάντες άφωνους

Πιστώσεις εικόνας: ViralHog

Η Bored Panda επικοινώνησε με τον Laurel Serieys, έναν βιολόγο της άγριας πανίδας στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν και συντονιστή του έργου στο Urban Caracal Project , για να μάθει περισσότερα για τους υπερασπιστές. Αποδεικνύεται, «οι αγριόγατες  μπορούν εύκολα να πηδήσουν αρκετά μέτρα» και πολλές μικρότερες γάτες για το μέγεθός τους μπορούν να το κάνουν επίσης.

Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, «η αγριόγατα προσπαθεί να αποφύγει να βραχεί, και δεδομένου του ότι είναι ευκίνητα αθλητικά ζώα , το άλμα στη γέφυρα δεν είναι πολύ δύσκολο», σχολίασε ο Laurel. Στην πραγματικότητα, η γάτα μπορεί να έτρεχε για κάποιο θήραμα. «Έχουμε δει bobcats να κυνηγούν κοντά στο νερό για πτηνά νερού, οπότε ίσως κυνηγούσε κοντά και προσπαθούσε να περάσει από τη μία πλευρά του νερού στην άλλη.»

Εν τω μεταξύ, οι μεγαλύτερες γάτες μπορούν να πηδούν πολύ πιο πέρα ​​από αυτό χωρίς υπερβολική προσπάθεια. Ο Λόρελ είπε ότι «αν πηδούν σε κάτι, το άλμα τους μπορεί να φτάσει τα 6 μέτρα».

Ενώ ήταν για ψάρεμα στο νησί Πεκάν, αυτό το άτομο εντόπισε τη γάτα και άρχισε να την φωτογραφίζει

Πιστώσεις εικόνας: ViralHog

 

boredpanda