17/01/2021

Ζευγάρι που κέρδισε σε λοταρία 115 εκατ. στερλίνες μοιράζει σε άλλους τα κέρδη

Όταν η τύχη τους χαμογέλασε, πριν από δύο χρόνια, η Φράνσις και ο Πάτρικ Κόνολι αποφάσισαν να μοιράσουν τα χρήματα και όπως φαίνεται δεν το μετάνιωσαν ούτε στιγμή. Μέχρι τώρα έχουν δώσει 60 εκατομμύρια και δεν σκοπεύουν να σταματήσουν

Πρώτα έγραψαν τα ονόματα των 3 παιδιών τους. Στη λίστα περιλαμβάνονται ακόμη τα 3 τους εγγόνια, τα 8 αδέλφια και τα 15 ανίψια τους αλλά και πολλοί φίλοι τους. Στη λίστα αυτή αναγράφονται πλέον πολλά ιδρύματα αλλά και τελείως άγνωστοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ανάγκη βοήθειας.

Φέτος τα Χριστούγεννα η 54χρονη, πρώην δασκάλα, Φράνσις θα γίνει και πάλι… Άγιος Βασίλης μοιράζοντας δώρα σε πολλούς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Αποφάσισαν ότι οι κόρες τους δεν θα έπαιρναν πολλά

Το ζευγάρι αστειεύτηκε ότι δεν υπήρχε κανένας τρόπος να κρατήσει τη νίκη μυστική. Η Φράνσις μόλις έμαθε για τη νίκη τους τηλεφώνησε αμέσως στον πατέρα της. Ύστερα πήρε τα αδέλφια της. «Όταν το έμαθε ο πατέρας μου το είπε στην αδελφή μου – ο σύζυγός της έβγαλε αμέσως την είδηση στο διαδίκτυο»

«Είμαστε σαν όλους τους άλλους»

«Δεν θέλουμε να πάμε σε πολλά και μεγάλα πάρτι. Μας αρέσει να πίνουμε το τσάι μας και να παρακολουθούμε τηλεόραση όπως όλοι οι άλλοι. Καθημερινά λαμβάνουμε δεκάδες ευχαριστήριες κάρτες, η καθεμιά μας θυμίζει τη δύναμη της λαχειοφόρου αγοράς και το πως εκείνη η μέρα άλλαξε όχι μόνο τη ζωή τη δική μας, αλλά και πολλών ακόμη.» αναφέρει η Φράνσις.

in.gr, newsone