27/01/2021

Ζευγάρι εντυπωσιάζει τους καλεσμένους με τον πρωτότυπο και εντυπωσιακό πρώτο τους χορό ως ανδρόγυνο.

Όπως και στους δικούς μας γάμους έτσι και στο εξωτερικό το έθιμο απαιτεί το ζευγάρι να χορέψει τον πρώτο του χορό ως ανδρόγυνο στη διάρκεια της δεξίωσης.

Ο χορός που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια είναι το βαλς. Επιλέγουν το αγαπημένο τους τραγούδι και χορεύουν αγκαλιασμένοι στο ρυθμό του.

Υπάρχουν όμως και κάποια ζευγάρια που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και ετοιμάζουν κάποια πρωτότυπη και ιδιαίτερη χορογραφία. Ένα τέτοιο ζευγάρι είναι κι αυτό που θα παρακολουθήσουμε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο επέλεξε μια χορογραφία του τραγουδιού “Smooth Criminal”, του Michael Jackson, αφήνοντας άναυδους τους καλεσμένους.

Την χορογραφία ξεκινάει ο γαμπρός και στην πορεία βλέπουμε να μπαίνουν οι φίλοι του αλλά και οι φίλες της νύφης, και κάπου στη μέση κάνει την εμφάνισή της και η νύφη.

Το απίστευτο είναι πως έμαθαν τη χορογραφία μέσα από το Internet και έκαναν μια και μοναδική πρόβα το βράδυ πριν από το γάμο. Εσείς θα τολμούσατε κάτι τέτοιο στο γάμο σας; Οι καλεσμένοι πάντως φαίνεται να το απολαμβάνουν.

Μην ξεχνάτε να κοινοποιείτε ό,τι σας αρέσει!

Πηγή: citypatras