20/01/2021

«Ευλογία είναι να τιμάς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου μέχρι το τέλος»

Τίποτα δεν είναι πιο σπουδαίο από το έχεις βρει τον άνθρωπό σου… Εκείνον που θα μείνεις δίπλα του ερωτευμένη ως το τέλος!

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να κρατάει  για πάντα το σ’ αγαπώ και ο έρωτας που χαρίζεις σε έναν άνθρωπο… Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να παραμένεις ερωτευμένος με τον ίδιο άνθρωπο παρά τα χρόνια που είσαστε μαζί και τις δυσκολίες που έχετε συναντήσει. Και τελικά, τίποτα δεν είναι σημαντικό από το να βρεις τον άνθρωπό σου και να μείνεις μαζί του, ευτυχισμένη και ερωτευμένη, μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος…

«Θες να σου πω εγώ τι θεωρώ ευλογία; Της είπε μια μέρα…

Ευλογία αγάπη μου, είναι να τιμάς τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου, να νιώθεις γεμάτος και πλήρης μαζί του και να μην ψάχνεις αλλού για να καλύψεις τα κενά σου, γιατί πολύ άπλα δεν υπάρχουν κενά.

Ευλογία είναι να τον φροντίζεις και να τον νοιάζεσαι.

Ευλογία είναι εκείνη η πρώτη καλημέρα με ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

Είναι το να τον κοιτάς και να χάνεσαι, το να νιώθεις τυχερός που τον έχεις.

Είναι το να υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι γύρω σου και όλοι να είναι αόρατοι, όλοι να είναι άπλα σκιές από τον ήλιο που βλέπεις στα ματιά εκείνου που είναι διπλά σου.

Ευλογία μωρό μου, είναι να θυμάσαι την πρώτη συνάντηση, το πρώτο φιλί, το πρώτο ένωμα και να φωτίζεσαι ολόκληρος.

Είναι να γυρνάς πίσω τις σκέψεις σου και να πλημμυρίζουν από την δική του εικόνα.

Είναι το να σχεδιάζεις το μέλλον και να τοποθετείς μέσα σε αυτό εκείνον που αγαπάς.

Ευλογία ζωή μου, είναι να ζεις για την στιγμή που θα είσαι μαζί του και να μην ζεις όταν σου λείπει.

Είναι το να είσαι υπερήφανος για κάθε του νίκη, να λυπάσαι όταν λυπάται και να θες να σκοτώσεις οποίον σκεφτεί να στον πειράξει.

Ευλογία ψυχή μου είναι να ευχαριστείς τον Θεό που στον έφερε, να παρακαλάς τον Θεό να στον έχει γερό, να προσεύχεσαι να μην πάθει ποτέ του κάτι κακό.

Είναι να περάσουν τα χρόνια και να μην τον έχεις χορτάσει.

Ευλογία της είπε… είναι να θες εκείνο το “σ΄ αγαπάω για πάντα” να κρατήσει για πάντα και το να θες να πεθάνεις στα χέρια του ερωτευμένος μέχρι το τέλος μαζί του.

Γιώργος Καραγεώργος»

Πηγή: Μαρία Αϊβαζίδου, Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος

Πηγή: mama365