27/02/2021

Είναι μόλις 5 ετών και θεωρείται ήδη το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο»

Μπορεί να είναι μόλις 5 ετών αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει να αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram που τη χαρακτηρίζουν «άγγελο», «εντυπωσιακή» και «όμορφη σαν πορσελάνινη κούκλα».

@ the_j3_sisters

Η φωτογράφος γάμων Mofe Bamuyiwa, με έδρα το Lagos στη Νιγηρία, ανέβασε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών της μικρής Jare ως μέρος του νέου του project. Οι φωτογραφίες έλαβαν δεκάδες εκατοντάδες like και αμέτρητα σχόλια σχετικά με την φυσική ομορφιά της 5χρονης. «Είναι ένα θαυμάσιο κοριτσάκι» και «παραείναι όμορφη για αυτό τον κόσμο. omg.» ήταν μόνο κάποια από τα σχόλια.

@ the_j3_sisters

Σύμφωνα με την Bamuyiwa, η Νιγηριανή Jare δεν είναι επαγγελματίας μοντέλο αλλά τόσο εκείνη όσο και οι δύο της αδερφές Jomi (7 ετών) και Joba (10 ετών) είναι πολύ όμορφες και δυναμικές και ποζάρουν συχνά για φωτογραφίες. Μάλιστα, αυτό ενέπνευσε τη μητέρα τους να δημιουργήσει μια σελίδα στο Instagram την οποία ονόμασε «The J3 Sisters». Έχουν ήδη πάνω από 84 χιλιάδες followers και έχουν ποστάρει μόλις 11 φωτογραφίες.

@ the_j3_sisters

@ the_j3_sisters

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μια ομορφιά σαν τη δική της δεν είναι ασυνήθιστη στην οικογένειά της, καθώς οι αδελφές της Jare, η Jobi και η Joba , ηλικίας 7 και 10 αντίστοιχα, είναι εξίσου όμορφες.

@ το_j3_sistersç

porquenosemeocurrio