26/10/2020

Διέσχισε 320 χιλιόμετρα με το ποδήλατο της 8χρονης κόρης του για καλό σκοπό (βίντεο)

Ένας άνδρας διέσχισε 320 χιλιόμετρα από τη Σκωτία στην Αγγλία για φιλανθρωπικό σκοπό – πάνω στο ροζ ποδήλατο της οκτάχρονης κόρης του (βίντεο)

Για πάνω από έξι ημέρες, ο Γουέσλεϊ Χάμνετ, έκανε ποδήλατο από τη Γλασκόβη της Σκωτίας στο Μάντσεστερ της Αγγλίας με ένα ποδήλατο, αξίας 20 λιρών και με τροχούς 12 ιντσών.

Ο Γουέσλεϊ, μπαμπάς δύο κοριτσιών, ήθελε να συγκεντρώσει κεφάλαια για διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα και νοσοκομεία που τον στήριξαν, αφού έχασε τον παππού του από καρκίνο πέρυσι.

Αρχικά σχεδίαζε να κάνει ποδήλατο 2.000 χιλιόμετρα από τη Ρωσία, έως το σπίτι του. Όμως, λόγω της πανδημίας, αναγκάστηκε να απορρίψει αυτό το ενδεχόμενο.

Αποφάσισε να κάνει ποδήλατο από τη Γλασκώβη στο Μάντσεστερ, ενώ οδηγούσε ένα χαριτωμένο μικροσκοπικό ποδήλατο, στο οποίο έμαθαν οι κόρες του όταν ήταν μικρές.

Ο Γουέσλεϊ είπε: “Δεν ήμουν σίγουρος αν επρόκειτο να τα καταφέρω. Δεν ήμουν καν σίγουρος αν το ποδήλατο θα άνετεχε μέχρι το τέλος. Ένιωσα ότι θα πεθάνω κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά άξιζε τον κόπο”.

“Συνέχισα να πιέζομαι γιατί κάθε φορά που υπήρχε ανηφόρα, θα έπρεπε να υπάρχει και κατηφόρα… Ένιωθα σαν ένα μικρό παιδί όταν κατέβαινα. Δεν θα μπορούσα να σταματήσω αν δοκίμασα. Ήταν τρομακτικό, αλλά εκπληκτικά διασκεδαστικό”.

“Έχουμε λάβει απίστευτη υποστήριξη σε αυτό το ταξίδι και κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς το ποδήλατο”.

Έχει συγκεντρώσει μόλις πάνω από 8.400 λίρες μέχρι στιγμής και εξακολουθεί να ελπίζει να κάνει το ταξίδι από τη Ρωσία στο Μάντσεστερ την επόμενη άνοιξη, σύμφωνα με το Good News Network.

Ο 37χρονος Γουέσλεϊ λέει: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν δωρίσει. Νιώθω τόσο συγκλονισμένος, ήταν μια πραγματική ευλογία. ”

Εάν θέλετε να συνεισφέρετε στον έρανο του, μπορείτε να τον στηρίξετε στο GoFundMe.

Πηγή: news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *