09/03/2021

Δεν με πειράζει να χάσω τα πάντα στη φωτιά αρκεί να έχω τον σκύλο μου

Παρά το γεγονός ότι έχασε τα πάντα σε μια ​​φωτιά, αυτός ο άντρας νοιαζόταν μόνο για τη ζωή του καλύτερου φίλου του, ενός σκύλου που ήταν η συντροφιά του.

Μια θλιβερή και συγκινητική ιστορία έγινε γνωστή στα κοινωνικά δίκτυα στις 7 Ιανουαρίου, όταν αυτός ο 56χρονος άντρας, σε μια πυρκαγιά που καταστράφηκε το σπίτι του, το μόνο που πραγματικά είχε σημασία για αυτόν ήταν ο καλύτερος φίλος του.

Ο Mario, έχει προβλήματα ακοής αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να είναι αυτάρκης και για 10 χρόνια έχει τη δική του επιχείρηση όπου πουλάει ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ελαστικά.

Ο Mario, ζει μόνος του με τον αξιολάτρευτο σκύλο του, και δυστυχώς έπρεπε να δει την περιουσία του να εξαφανίζετε. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η σωτηρία του σκύλου του.

Ενώ ο Μάριο κοιμόταν, νωρίς το πρωί, αρκετοί γείτονες είδαν τις φλόγες και κατάφεραν να τον ειδοποιήσουν για την πυρκαγιά που προφανώς ξεκίνησε στο δωμάτιο του λόγω ηλεκτρικού βραχυκυκλώματος. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα σε διάφορα μέρη του σπιτιού, αλλά ευτυχώς ο Μάριο ξύπνησε και κατάφερε να βγει από το σπίτι του στη μέση της φωτιάς.

Οι φλόγες έφτασαν επίσης στην επιχείρηση του, η οποία ήταν γεμάτη εμπορεύματα και έκανε τη φωτιά ακόμα πιο δυνατή.

Οι γείτονες κάλεσαν την πυροσβεστική, αλλά ενώ περίμεναν, ο Μάριο ήταν απελπισμένος προσπαθώντας να σώσει τη ζωή του φίλου του που ήταν ακόμα μέσα στο σπίτι. Ήθελε να μπει για να τον σώσει, αλλά οι γείτονες τον εμπόδισαν, καθώς η φωτιά είχε σχεδόν καταστρέψει ολόκληρο το σπίτι.

Απελπισμένος, άρχισε να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά με τη μάνικα ενός γείτονα, και όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, βρήκαν αυτήν την εικόνα.

Ο Μάριο δεν ενδιαφερόταν για τα υλικά πράγματα, το μόνο που ζήτησε ήταν να βοηθήσουν τον καλύτερό του φίλο.

«Έκανε νοήματα στους πυροσβέστες να τους κάνει να καταλάβουν ότι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει ήταν ο σκύλος του και τους παρακαλούσε να τον βγάλουν ζωντανό.

Εκείνη την στιγμή, όλοι περίμεναν το χειρότερο, καθώς ήταν πολύ απίθανο το ζώο να είχε επιβιώσει, αλλά ο άντρας δεν έχασε την ελπίδα του.
Σαν να ήταν ένα θαύμα, ένας από τους πυροσβέστες βγήκε από το σπίτι με τον σκύλο του Mario στα χέρια του. Όταν τον είδε, τον φώναξε, και ο σκύλος έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά του, τον αγκάλιασε και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Η εικόνα τραβήχτηκε από τον φωτογράφο και γείτονα του, τον Jonathan Bobadilla , ο οποίος μοιράστηκε τη φρικτή και συγκινητική φωτογραφία στο διαδίκτυο.

 

Παρ ‘όλες τις υλικές απώλειες, το πιο σημαντικό πράγμα στην ιστορία είναι ότι τόσο ο Μάριο όσο και ο σκύλος του διέφυγαν από το ατύχημα.

Οι εικόνες αποκάλυψαν την ευγένεια της καρδιάς του Mario και την αληθινή αγάπη που αισθάνεται για τον άνευ όρων σύντροφό του. Οι άνθρωποι που είδαν τα νέα, καθώς και οι γείτονές του, σε λίγες ώρες οργάνωσαν διαφορετικές δραστηριότητες για να συλλέξουν χρήματα και να τον βοηθήσουν.

Το επόμενο πρωί, πήγε στο σπίτι του προσπαθώντας να μαζέψει όλα τα συντρίμμια που άφησε η καταστροφική φωτιά . Προσπάθησε να μην ξεσπάσει σε δάκρυα, καθώς έβλεπε ότι όλη η περιουσία του είχε εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού.

Παρ ‘όλα αυτά, ο άντρας δεν χάνει το χαμόγελό του και προσπαθεί να δει την καλή πλευρά, επιπλέον, είναι ευγνώμων που είναι ακόμα ζωντανός και έχει τον φίλο του δίπλα του.

Η κόρη του Mario, ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν τον πατέρα της και τους φίλους που δημιούργησαν μια καμπάνια στο GoFundMe για όσους θέλουν να συνεχίσουν να βοηθούν.

Τώρα, το σημαντικό είναι ότι ο Don Mario και ο καλύτερος φίλος του μπορούν να ξαναχτίσουν το σπίτι τους και να έχουν μια φυσιολογική ζωή ξανά.

pet-sitting