09/03/2021

Δίδυμες αδελφές έμειναν έγκυες ταυτόχρονα και γέννησαν την ίδια μέρα αγοράκια

Τα δύο ξαδελφάκια θα μεγαλώσουν σαν… αδελφάκια ❤ Να τους ζήσουν!

Οι δίδυμες αδελφές,Jalynne και η Janelle, μοιράστηκαν την μοναδική εμπειρία της εγκυμοσύνης παρέα, αφού έμειναν έγκυες ταυτόχρονα και γέννησαν την ίδια μέρα, με τον ίδιο γιατρό και με λίγες ώρες διαφορά δύο αξιολάτρευτα αγοράκια.

Σήμερα, ευτυχισμένες μανούλες και οι δύο, διηγούνται την ιστορία τους και τα συναισθήματα που τους χάρισε αυτή η εμπειρία.

«Είμαι δύο λεπτά μεγαλύτερη από την αδελφή μου, και έμαθα πως είμαι έγκυος 4 μέρες νωρίτερα. Λογικό δεν είναι;» σχολίασε γελώντας η μία από τις δύο αδελφές και συνέχισε:

«Όσο μεγαλώναμε με την αδελφή μου, ονειρευόμασταν να παντρευτούμε μαζί αλλά και να μείνουμε έγκυες μαζί!».

Η Jalynne έμεινε έγκυος «εύκολα», ενώ η κατά λίγα λεπτά μικρότερη αδελφή της στράφηκε προς την εξωσωματική γονιμοποίηση. Άξιο λόγου, επίσης, είναι το γεγονός πως και οι δύο αδελφές, πριν από την εγκυμοσύνη τους, είχαν 3 αποβολές.

Οι αδελφές, οι οποίες μένουν κοντά για να έχουν η μία τη βοήθεια και τη συντροφιά της άλλης, έχουν ήδη δώσει παρατσούκλι στα δύο μικρά ξαδελφάκια το οποίο δεν είναι άλλο από το «τα διδυμάκια». 

«Ελπίζουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σαν πραγματικά αδέλφια, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά μας» λένε οι αδερφές καμαρώνοντας. Εμείς με τη σειρά μας, τους ευχόμαστε να είναι όλη η οικογένεια πάντα δεμένη και αγαπημένη όπως σήμερα.

Πηγή: honey.nine.com.au

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *