06/03/2021

Δάσκαλος μεταφέρει την 10χρονη παράλυτη μαθήτριά του στην πλάτη του για να μη χάνει τις εκδρομές

Η δισχιδής ράχη συμβαίνει, όταν η σπονδυλική στήλη του μωρού δεν αναπτύσσεται φυσιολογικά μέσα στη μήτρα και κατά κάποιον τρόπο χωρίζεται στα δύο. Παρόλο που μπορεί να γίνει χειρουργείο για να κλείσει αυτό το κενό, πολλά μωρά έπειτα από αυτό έχουν παραλύσει στα πόδια, λόγω ζημιάς που προκαλείται στο νευρικό τους σύστημα.

Αυτό, όμως, δεν θα αποτελέσει ξανά πρόβλημα για τη Ryan, αφού ένας νέος δάσκαλος αποφάσισε πως από εδώ και στο εξής θα μεταφέρει εκείνος την 10χρονη στην πλάτη του, ώστε να μη χάνει καμία εκδρομή, όπως την πρώτη της χρονιάς που έλαβε χώρα σε ένα απολιθωμένο δάσος στο Ohio.

Για να ευχαριστήσει η μαμά της Ryan τον κ. Freeman για την καλοσύνη του και να τον τιμήσει δημόσια, ανέβασε την παρακάτω post στο Facebook:

«Λες και δεν έχω καμαρώσει αρκετά για το σχολείο των παιδιών μου, ακούστε και αυτό: Θα πάνε εκδρομή στο απολιθωμένο δάσος σήμερα, το οποίο προφανώς δεν είναι προσβάσιμο, οπότε ετοίμαζα να την πάω κάπου αλλού σήμερα εγώ, όταν ένας δάσκαλος ήρθε και μου είπε, ότι με μεγάλη χαρά θα τη μεταφέρει στην πλάτη του όλη την ημέρα, ώστε να μη χάσει την εκδρομή!

Είναι τόσο ενθουσιασμένη που θα μπορέσει να το κάνει αυτό ανεξάρτητα από εμένα.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΛΙΩΣΕ!

Ευχαριστώ την εταιρεία μου έδωσε αυτά τα καθίσματα πλάτης και έκανε δυνατή τη μεταφορά του παιδιού, ανυπομονώ να δω φωτογραφίες από την εκδρομή!

Είμαστε τόσο ευλογημένοι που έχει ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ σχολείο να νοιάζεται και να μην κάνει ΠΟΤΕ το παιδί μου να νιώθει απομονωμένο.

 

Πηγή: infokids