03/12/2020

Γνωρίστε τη χώρα όπου τα αδέσποτα σκυλιά έχουν ελεύθερη τροφή και νερό (Βίντεο)

Με αυτή την ενέργεια προσπαθούν να ξυπνήσουν την προστατευτική συνειδητοποίηση του γενικού πληθυσμού, ιδιαίτερα των παιδιών και της νεολαίας ως φροντιστές και πολλαπλασιαστές αυτών και άλλων ευγενών ιδεών για τη φροντίδα και την προστασία των καλύτερων φίλων του ανθρώπου, τα αξιολάτρευτα σκυλιά.

Είναι γνωστό σε όλους, και ιδιαίτερα στους λάτρεις των σκύλων, ότι αξίζουν την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που είναι απαραίτητες για τη ζωή τους μεταξύ των ανθρώπων.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα κατοικίδια ζώα εγκαταλείπονται στην τύχη τους και πρέπει να παραμείνουν σε ένα εχθρικό περιβάλλον στο οποίο πρέπει να ψάξουν το φαγητό,  το νερό τη φροντίδα,  και συχνά να αγωνιστούν για τη ζωή τους.

Όμως, όλα αυτά δεν χάνονται και, ενόψει αυτής της σκληρής κατάστασης ανικανότητας, στην πόλη Tacna του Περού, μια ομάδα αστυνομικών  που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των κυνόδοντων ευαισθητοποιήθηκαν σε αυτή την οδυνηρή κατάσταση, η οποία παρατηρήθηκε καθημερινά στα ταξίδια τους στους δρόμους της πόλης, όπου θα μπορούσαν να παρατηρήσουν ένα μεγάλο αριθμό σκύλων , που εγκαταλείφθηκαν στη μοίρα τους από τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες τους.

Έτσι, σε μια αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία, ξεκίνησαν να τους βοηθούν αμέσως, με την εγκατάσταση μονάδων διανομής τροφίμων και νερού, έτσι ώστε οι γούνινοι τετράποδες φίλοι να μπορούν να τροφοδοτούν και να ηρεμήσουν  τη δίψα τους εύκολα και με ασφάλεια.

Στη συνέχεια, όλοι συμμετείχαν στο έργο κατασκευής της συσκευής και έτσι βήμα-βήμα βρήκαν έναν απλό, πρακτικό και οικονομικό τρόπο στη χρήση μεγάλων πλαστικών σωλήνων που είναι στερεωμένοι σε τοίχο του αστυνομικού τμήματος όπου παρέχουν τα τρόφιμα και το νερό , και τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα σε σκύλους ανεξαρτήτως μεγέθους.

Οι κυνόδοντες έρχονται για να ηρεμήσουν την δίψα και την πείνα με ασφάλεια, χωρίς φόβο να επιτεθούν, και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους υπερασπιστές τους, πολλοί έχουν ήδη γίνει αδελφοί φίλοι, συνοδεύοντας αστυνομικούς στους γύρους ασφαλείας τους.

Κατά τον ίδιο τρόπο, αυτά τα μέλη αλληλεγγύης της Εθνικής Αστυνομίας του Περού , όχι μόνο προκάλεσαν στήριξη από τους συνομηλίκους τους από άλλες περιοχές, αλλά και με αυτή την ενέργεια προσπαθούν να ξυπνήσουν την προστατευτική συνειδητοποίηση του γενικού πληθυσμού, ιδιαίτερα των παιδιών και της νεολαίας ως φροντιστές και πολλαπλασιαστές αυτών και άλλων ευγενών ιδεών για τη φροντίδα και την προστασία των καλύτερων φίλων του ανθρώπου, τα αξιολάτρευτα σκυλιά.

Εάν αισθάνεστε ταυτοποιημένοι με αυτή την μεγάλη πρωτοβουλία, γίνετε μέρος της και δημιουργήστε τους δικούς σας διανεμητές από απλά υλικά, παρέχοντας την ευκαιρία να σώσετε ένα ζώο από το δρόμο  και να κερδίσετε έναν πιστό φίλο για μια ζωή.

 

 

Πηγή:yotengovoz