15/04/2021

Γιαγιά στην Σανγκάη γίνεται viral με τις σκληρές προπονήσεις της στο TikTοk

Μια 70χρονη γυναίκα κερδίζει τις εντυπώσεις με τις σκληρές προπονήσεις της στο TikTok

Τα βίντεο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, που δείχνουν άνδρες και γυναίκες με άψογη σωματική διάπλαση να ασκούν ή να δίνουν συμβουλές γυμναστικής είναι πολλά

Η viral γιαγιά που σηκώνει βάρη

Η προσπάθεια να ξεχωρίσετε από το πλήθος εν μέσω του κατακλυσμού τέτοιων βίντεο μπορεί συχνά να είναι δύσκολη, αλλά ένας σχετικά νέος λογαριασμός, ο οποίος ήταν ενεργός μόνο από πέρυσι, κατάφερε να το κάνει εύκολα.

Το viral αστέρι εδώ είναι η 70χρονη Chen Jifang, κάτοικος της Σανγκάης με 3 εκατομμύρια likes στα βίντεο της. Εμφανίστηκε μάλιστα και σε ένα reality show στην Κεντρική Τηλεόραση της Κίνας.

Σύμφωνα με τον προπονητή της , ο οποίος βοήθησε στη διαχείριση του λογαριασμού της, η Chen προσέλκυσε περισσότερους από 400.000 ακόλουθους μέσα σε λίγους μήνες.

«Η κύρια ομάδα που ήθελα να ενθαρρύνω ήταν άτομα ηλικίας 30 έως 50 ετών», λέει η Chen.

«Πιστεύω ότι θα παρακινηθούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο αφού βλέπουν ότι μπορεί να το κάνει μια γιαγιά σαν κι εμένα. Το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω είναι ότι δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να επιδιώξουν καλή υγεία».

Το πάθος της για άσκηση γεννήθηκε από ανάγκη αντί για επιθυμία να γίνει διάσημη.

Η υγεία της ήταν κακή από τότε που ήταν παιδί. Έπρεπε ακόμη να εγκαταλείψει τη δουλειά της μετά τη γέννηση της κόρης της, επειδή η υγεία της επηρεάστηκε σοβαρά από την εγκυμοσύνη.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *