16/01/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Η Γυναίκα Παλεύει Με Ένα Φίδι Στον Κήπο Της Για Να Σώσει Το Σκυλί Της

Πάλεψε με γυμνά χέρια με τον πύθωνα για να σώσει τον σκύλο της!

Ένα βίντεο δείχνει τη στιγμή κατά την οποία το φίδι καταφέρνει να πιάσει το κουτάβι που βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού τους αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν δίστασε να τον σώσει.

Μια γυναίκα και το κουτάβι της έχουν γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα μετά από ένα βίντεο που έδειξε πώς ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον έσωσε από σίγουρο θάνατο όταν πιάστηκε από ένα φίδι που αντιστοιχεί στο είδος διαμαντιού python (“Morelia spilota”) , σύμφωνα με με πληροφορίες από το Daily Mail .

Ακούγοντας το ουρλιαχτό του κουταβιού της Jasper , που δαγκώθηκε και κατακλύστηκε από το τεράστιο ερπετό, η Michelle Van Schouwen βγήκε αμέσως στην αυλή της για να σώσει τη ζωή του κατοικίδιου της.
Η απελπισία του ιδιοκτήτη του σκύλου ήταν εμφανής όταν άρχισε να χτυπά τον πύθωνα με το μόνο πράγμα που βρήκε κοντά, στην περίπτωση ενός χριστουγεννιάτικου ρολού που προφανώς δεν προκάλεσε φόβο στο βίαιο ζώο.

Ήταν εκείνη τη στιγμή που η Michelle τον εαυτό της και πήρε την οχιά με τα χέρια της, άρχισε να το περιστρέφει μέχρι να απελευθερώσει το κουτάβι της Jasper , όταν κατάφερε να σώσει το κατοικίδιο της, έτρεξε στο σπίτι της για να περιποιηθεί στις πληγές του σκύλου.

Το βίντεο έχει δημοσιευτεί μέσω του λογαριασμού Facebook Win News , στον οποίο όχι μόνο μπορείτε να ξαναζήσετε τη στιγμή του τρόμου που βίωσαν και οι δύο, αλλά και η ιστορία λέγεται από τη φωνή της Van Schouwen .

Παρόλο που μοιάζει πολύ με μια ιστορία τρόμου, το χαρούμενο τέλος είναι ότι η Jasper είναι εντελώς εκτός κινδύνου και θα είναι σε θέση να παραμείνει η πιστή φίλη της γυναίκας που αποδείχθηκε η ηρωίδα του σκύλου της.

Πηγή fanpage