17/01/2021

Αφού απέκτησαν 10 αγόρια, καταφέρνουν τελικά να αποκτήσουν και ένα κορίτσι

Η Alexis και ο David Brett είναι το πρώτο βρετανικό ζευγάρι που είναι γνωστό ότι έχει δέκα παιδιά στη σειρά.

Αφού έγινε η μητέρα του πρώτου αγοριού της όταν ήταν 22 ετών, η Αλεξία είχε εννέα ακόμη μωρά τα επόμενα 15 χρόνια, όλους τους αγόρια.

Αυτή και ο σύζυγός της David έγιναν το πρώτο βρετανικό ζευγάρι που είχε δέκα παιδιά στη σειρά.

Αλλά τώρα κάτι πραγματικά εκπληκτικό έχει έρθει στο σπίτι της οικογένειας  Brett: ένα κορίτσι.

Η 39χρονη Αλεξία  είπε στην συνέντευξη στο «Το ταχυδρομείο»: «Είμαστε ενθουσιασμένοι πετάμε στο φεγγάρι. Περιμέναμε  να ακούσουμε ότι επρόκειτο να έχουμε ένα άλλο ένα αγόρι, αλλά όταν μάθαμε ότι ήταν κορίτσι, στο πρόσωπό μας έλαμψε ένα μεγάλο χαμόγελο. Είμαστε   έκπληκτοι  αλλά πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα είναι μαζί μας, είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. “

Η γέννηση του κοριτσιού, που ονομάστηκε Cameron προς τιμήν της ηθοποιού Cameron Díaz, είχε ήδη αξιοσημείωτη επίδραση στη ζωή των αδελφών της, των οποίων η ηλικία κυμαίνεται μεταξύ 17 και δύο ετών.

Ο David, 44 ετών, δήλωσε: «Έχει ήδη μια καλή επιρροή στα παιδιά. Συνήθως, έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλύτερα μαζί της, προσπαθώντας να παραμείνουν σιωπηλοί σε περίπτωση που κοιμάται να μην την ξυπνήσουν ».

Το ζευγάρι αναμένει ότι, όταν η κόρη τους χρειάζεται το δικό της δωμάτιο, τα μεγαλύτερα αδέλφια της έχουν τα δικά τους δωμάτια. Προς το παρόν, η Cameron θα έχει ένα κρεβατάκι στο δωμάτιο των γονιών της

 Το ζευγάρι δηλώνει: Η  άφιξη της Cameron με βάρος 7 κιλά , σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της οικογένειας .

«Σίγουρα θα σταματήσουμε τώρα», γελάει η Αλεξία. Μοιραστείτε αυτήν την ασυνήθιστη ιστορία της αναζήτησης αυτής της οικογένειας για την κόρη τους.

 

 

Πηγή:enteratedealgo

 

.