22/01/2021

10χρονο αγόρι ανταλλάσσει τα υπέροχα πορτραίτα του για ζωοτροφές και προμήθειες και τα δωρίζει σε ένα τοπικό καταφύγιο

Όλοι οι ήρωες δεν φορούν καπέλα αλλά οι καλές πράξεις τους μιλούν από μόνα τους. Αυτή είναι ακόμη μια άλλη ιστορία που αποδεικνύει ότι ακόμη και ο μικρότερος από εμάς είναι ικανός να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο και να αποκαταστήσει την πίστη στις νεότερες γενιές. Τα παιδιά παρουσιάζουν τους πιο λαμπρούς τρόπους επίλυσης προβλημάτων που οι ενήλικες συχνά αποτυγχάνουν.

Πώς να συνδυάσετε μια αγάπη για την τέχνη και βοήθεια για αδέσποτα ζώα; Ένας καλός 9χρονος Ρώσος ο Pavel Abramov έχει την τέλεια απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Ο νεαρός καλλιτέχνης από μια μικρή πόλη του Arzamas στο Nizhny Novgorod ζωγραφίζει όμορφα πορτρέτα κατοικίδιων ζώων και όχι να κερδίσει χρήματα για τα παιχνίδια του ή ένα νέο τηλέφωνο, όπως θα περίμενε κανείς. Ανταλλάσσει τα υπέροχα πορτραίτα του για ζωοτροφές και προμήθειες και τα δωρίζει σε ένα τοπικό καταφύγιο. Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο.

                                              Что может маленький волонтёр?

Ο Παύλος και η μητέρα του Ekaterina Bolshakova ξεκίνησαν αυτό το έργο με την ονομασία “Kind paintbrush” πριν από περίπου ένα χρόνο. Αυτή η ιδέα προήλθε από το λαμπρό μυαλό του Παύλου όταν η απώλεια ενός τετράποδου φίλου χτύπησε την οικογένεια και δεν μπορούσε πλέον να αγνοήσει τα αδέσποτα ζώα που περιπλανιόταν στους δρόμους της πόλης. Χρειάστηκε να λάβει μέρος  στη μνήμη του αγαπημένου του Barsik και αυτός σίγουρα το έκανε. με τον πιο δημιουργικό και γενναιόδωρο τρόπο.

: Что может маленький волонтёр?

 

Πηγή:boredpanda

Επιμέλεια:filoitexnisfilosofias