13/04/2021

Αυτό το αγόρι άφησε τα μαλλιά του να μεγαλώσουν επί 2 χρόνια για να κατασκευάσουν περούκες για παιδιά με καρκίνο.

Ο Thomas Moore είναι ένα 8χρονο αγόρι που με μια μικρή δράση άλλαξε τη ζωή άλλων 3 παιδιών.

Όταν ο Τόμας είδε ένα βίντεο για ένα κορίτσι που είχε χάσει όλα τα μαλλιά της εξαιτίας του καρκίνου, ήταν τόσο συγκινημένος που αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της, όχι μόνο αυτής, αλλά τριών άλλων ανθρώπων.

Ο Θωμάς ήθελε να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και εκεί όπου επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά του να μεγαλώσουν για δύο χρόνια και στη συνέχεια να το κόψουν και να τα δωρίσουν για να δημιουργήσουν περούκες που θα δίνονταν σε παιδιά που χάνουν τα μαλλιά τους λόγω χημειοθεραπειών.

Για δύο χρόνια ο Θωμάς μεγάλωσε τα μαλλιά του. Αυτή η πράξη του ανιψιού του φάνηκε τόσο όμορφη στη θεία του που κατέγραψε τη διαδικασία και την μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter με τον Thomas πριν και μετά.

Η έκδοση κυκλοφόρησε με φωτογραφία του Τόμας με μακριά μαλλιά και μετά με κοντά  μαλλιά μετά την δωρεά του και με τον ακόλουθο θρύλο: «Ο ανιψιός μου άφησε τα μαλλιά του να αναπτυχθούν για δύο χρόνια για να το δωρίσουν σε άλλα παιδιά με καρκίνο».

 

Η ιστορία είναι τόσο όμορφη που δεν πήρε πολύ καιρό να γίνει vairal . Οι άνθρωποι γεμίζουν τη σελίδα  με σχόλια εκτίμησης και αναγνώρισης για το παιδί.

 

 

Πηγή:enteratedealgo