25/01/2021

Αυτός ο φωτογράφος συνέλαβε στην εικόνα την ακριβή στιγμή αυτής της υπέροχης σκηνής στην Αφρική

Μερικές φορές υπάρχουν ευκαιρίες στη ζωή που δεν πρέπει να χάσουμε και αυτός ο φωτογράφος δεν διστάζει για μια στιγμή να το εκμεταλλευτεί.

Χάρη σε αυτές τις υπέροχες εικόνες που μας δείχνει ο κόσμος μπροστά σε αυτές τις περιοχές γεμάτες βλάστηση, άγρια ​​ζωή, οι άνθρωποι αρχίζουν να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πόσο απίστευτη είναι η φύση. Και φυσικά, αυτή τη φορά ο φωτογράφος Vince Burton τράβηξε  μια υπέροχη εικόνα, μια πολύ σπάνια σκηνή κατά την περιοδεία της αφρικανικής σαβάνας.

Ο Burton έχει ένα υπέροχο χέρι για φωτογραφία, ειδικά για άγρια ​​ζώα. Αυτό που συνέλαβε  ήταν μια όμορφη εικόνα αυτής της ζέβρας τη σωστή στιγμή που βρισκόταν μπροστά στον ήλιο στην αφρικανική σαβάνα.

Φωτογραφία Vince Burton

Και όπως αναμενόταν, αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία που μας δείχνει αυτός ο σπουδαίος φωτογράφος στον ιστότοπό του. Ο Burton έχει άπειρες υπέροχες εικόνες όπου δείχνει την πραγματικότητα της φύσης μας και των όντων που συνυπάρχουν σε αυτό, ειδικά των ζώων. Εκτός από την προσθήκη ότι στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα μέσω των φωτογραφιών του, όπως τα ζώα πρέπει να είναι εντελώς δωρεάν.

Το χόμπι του Vince ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και μέχρι τώρα έχει γίνει μεγάλος λάτρης της φύσης και της άγριας ζωής. Επί του παρόντος, αυτό το χόμπι έγινε ένα μεγάλο πάθος και ενώ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, κάνει αυτές τις απίστευτες φωτογραφίες, στην αφρικανική σαβάνα,  που σας παρουσιάζουμε εδώ παρακάτω.

Fallow Deer, Dama dama buck σιλουέτα στο φως νωρίς το πρωί

Ο στόχος του Burton είναι να μεταδώσει μέσω των εικόνων του πόσο σημαντικό είναι για εμάς να διατηρήσουμε αυτά τα είδη 

μοναδικών θαυμάτων του πλανήτη, όπως η φύση και η άγρια ​​φύση. Θέλει να κάνει το έργο του να επηρεάσει άλλους ανθρώπους

για την διατήρηση του πλανήτη μας, μαζί με την άγρια ​​φύση.

 

Πηγή:.yotengovoz

Επιμέλεια:filoitexnisfilosofias