20/01/2021

Αυτός ο τύπος δεν άντεξε.. και βγήκε στο δρόμο ντυμένος ως ένας θάμνος κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Καθώς ο κόσμος υποφέρει κάτω από το χέρι της τρέχουσας πανδημίας, κάθε μέρα φαίνεται να μας φέρνει νέους περιορισμούς. Αλλά δεν είναι εύκολο να βρεθούν όλοι μέσα στο σπίτι για αρκετές μέρες. Και μερικοί από εμάς σκέφτονται τους πιο έξυπνους τρόπους να γλιστρήσουν έξω! Πάρτε παράδειγμα  αυτόν τον άνθρωπο με το  κοστούμι από φύλλα δέντρων, για παράδειγμα.

Οι κάτοικοι σε μια γειτονιά του Ηνωμένου Βασιλείου παρατήρησαν έναν άνθρωπο που πέφτει κάτω από το δρόμο, ντυμένος σαν θάμνος! Η Madeline Mai-Davies και ο Nicholas Murray ήταν οι τυχεροί που είδαν αυτό το κινούμενο θάμνο. Γρήγορα συνειδητοποίησαν το λόγο πίσω από αυτόν τον κινητό θάμνο και κατέγραψαν αμέσως ένα βίντεο.

Έχοντας δημοσιεύσει 2 ξεχωριστά βίντεο στο TikTok, το δίδυμο κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές σε πολλαπλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Έχουμε δει συχνά στις ταινίες πώς οι ντετέκτιβ και άλλοι καταφεύγουν σε μεταμφιέσεις για να κινηθούν μέσα στο εχθρικό έδαφος. Αλλά η πραγματική ιστορία αυτού του ανθρώπου δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα! Μπορεί να θεωρηθεί ότι καλύπτεται από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο σε ψεύτικα φύλλα. Παίρνει την κάλυψη πίσω από τα δοχεία απορριμάτων κατά καιρούς. Και όταν βρίσκεται σε ανοικτές περιοχές, παίρνει τη μορφή ενός θάμνου. 

Οι μυστικιστικές κινήσεις,  όλα δείχνουν πως αυτός ο άνθρωπος πρέπει πραγματικά να αγαπά την ελευθερία του! 

Ακόμη και μια πανδημία δεν μπορεί να τον εμποδίσει να βγει έξω.

Ή μήπως όχι.

Σε μια συνέντευξη, ο Murray εξήγησε πως ποτέ δεν περίμενε ότι τα βίντεό τους θα συγκεντρώσουν πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές. Το ζευγάρι είναι ευχαριστημένο που ακόμα και σε τέτοιους δύσκολους καιρούς , το βίντεο τους ήταν σε θέση να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάσουν

 

.

Πηγή:truththeory