01/12/2020

Αυτός ο άνθρωπος είναι κτηνίατρος που κυκλοφορεί στην Καλιφόρνια και θεραπεύει δωρεάν τα ζώα των αστέγων

Η ζωή στη σύγχρονη κοινωνία αποτελεί μια πολύ πραγματική πρόκληση για ορισμένους από εμάς. Δεν είναι μυστικό ότι η φτώχεια έχει σπρώξει έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων στους δρόμους κατά την τελευταία δεκαετία. Το πεδίο εφαρμογής αυτού του προβλήματος αντικατοπτρίζεται και στους αριθμούς, πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι επισήμως υπολογίζονται ως άστεγοι στις ΗΠΑ. Η κατάσταση της Καλιφόρνιας έχει πληγεί περισσότερο. Ο άστεγος πληθυσμός του ανήλθε σε 151.278 άτομα πέρυσι.

Ευτυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί καλοί Σαμαρείτες που φέρνουν πίσω μια αίσθηση ελπίδας όταν πρόκειται για τις αόρατες ζωές εκείνων που υποφέρουν έξω από την πόρτα. Ο Stewart Kwane, ένας κτηνίατρος του δρόμου, έχει αποστολή να βοηθήσει τα κατοικίδια των άστεγων στην Καλιφόρνια από το 2011.

Μετά τη μεγάλη ύφεση που έπληξε τις ΗΠΑ το 2007, ο Stewart αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. “Υπήρχε κάτι για αυτό που μου άρεσε”, δήλωσε ο 49χρονος άνδρας, ο οποίος πληρώνει τα βασικά έξοδα διατροφής και ιατρικής από την τσέπη του. 

Ο δρ. Stewart Kwane βρίσκεται σε αποστολή να βοηθήσει τους άστεγους και τα κατοικίδια ζώα τους να μένουν στα περιθώρια της κοινωνίας

Πιστωτικές κάρτες: Ο κτηνίατρος του δρόμου

Ο Δρ. Kwane τρέχει τώρα μια σελίδα του GoFundMe που στοχεύει να συγκεντρώσει δωρεές για να καλύψει όλες τις ακριβές χειρουργικές επεμβάσεις που χρειάζονται οι τετράποδοι ασθενείς του. “Το κόστος των μικρών θεραπειών όπως οι μολύνσεις των αυτιών, η θεραπεία ψύλλων ή τα εμβόλια μπορεί να είναι περίπου $ 100, ενώ πιο σοβαρές περιπτώσεις, όπως αφαίρεση όγκων ή οδοντιατρική με εκχυλίσεις, μπορεί να είναι 1.500 δολάρια.” Η εξοικονόμηση ενός φίλου μπορεί πραγματικά να προσθέσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει για ένα σκυλί που ονομάζεται Dinker και ο ιδιοκτήτης του Walter “που έχουν μια σύνδεση όπως κανένας άλλος”. Δυστυχώς, «ο Dinker έχει μια πολύ σπάνια κατάσταση που απαιτεί χειρουργική επέμβαση από έναν ειδικό». Ο γιατρός εργάζεται επί του παρόντος προσπαθώντας να το κάνει αυτό, αλλά γνωρίζει ότι είναι μια εξαιρετικά δαπανηρή διαδικασία.

Ο άντρας μοιράζεται το ταξίδι του σε μια τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται “The Vet Street”

Αυτό είναι που έλεγαν οι άνθρωποι για το έργο αυτού του καλού Σαμαρείτη

 

 

Πηγή:boredpanda