10/04/2021

Αυτή τη γωνιά της Ελλάδας αποθεώνει το CNN στη λίστα με τους 21 κορυφαίους προορισμούς για το 2021 -Οχι, δεν έχει θάλασσα

Η Ελλάδα φιγουράρει στη λίστα του CNN με τους 21 κορυφαίους προορισμούς για το 2021.

Μάλιστα, το CNN δείχνει να ξεχωρίζει τα Μετέωρα, καθώς επιλέγει φωτογραφία για το αφιέρωμά του από αυτή την υπέροχη γωνιά της χώρας και φυσικά κάνει τη δική του ξεχωριστή αναφορά σε αυτή.

Με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει παγώσει τα ταξίδια εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, πολλοί σχεδιάζουν ή και ονειρεύονται το μέρος που θα επισκεφθούν μόλις επιτραπούν ξανά τα ταξίδια.

Σε αυτό το πλαίσιο, το CNN δημιούργησε μια λίστα με 21 προορισμούς για να επισκεφθεί κανείς το 2021, όταν ο τουρισμός γίνει ξανά εφικτός.

Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς για το 2021 -Το CNN ξεχωρίζει τα Μετέωρα

Στην 8η θέση φιγουράρει η Ελλάδα, και συγκεκριμένα: «Τα μοναστήρια των Μετεώρων είναι ανάμεσα στα κορυφαία τοπία που μπορεί να αντικρίσει κανείς στην Ελλάδα. Το 2021 η Ελλάδα έχει περισσότερους από έναν λόγο να γιορτάζει, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ανεξαρτησία του σύγχρονου κράτους της».

CNN: Οι κορυφαίοι προορισμοί για το 2021

Τα Μετέωρα στους κορυφαίους προορισμούς για το 2021
Για την υπόλοιπη λίστα, το CNN έχει επιλέξει προορισμούς για… όλα τα γούστα, μιας και ξεκινάει από την Ανταρκτική, συνεχίζει με το Ντουμπάι, τη Γαλλία, περνά από τα πάρκα της Disney, την Γκάνα και πολλές ακόμα χώρες και περιοχές που αξίζει κανείς να επισκεφθεί μόλις επιτραπούν τα ταξίδια.

Οι υπόλοιποι τουριστικοί προορισμοί είναι οι ακόλουθοι: 

Ανταρκτική
Καναδάς

Πάρκα της Ντίσνεϊ

Ντουμπάι
Πυραμίδες της Αιγύπτου
Γαλλία

Γκάνα

Γρενάδα
Χαβάη
Ιταλία
Ιαπωνία
Μαλβίδες
Μεξικό
Νέα Ζηλανδία
Νέα Υόρκη
Σινγκαπούρη
Ισπανία
Ταϊλάνδη
Ηνωμένο Βασίλειο
Ουρουγουάη

cnn.editioniefimerida