25/01/2021

Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι οι γυναίκες έχουν εξαιρετικές δυνάμεις

Οι πραγματικές σούπερ ηρωίδες

Σύμφωνα με την επιστήμη, μέσω αρκετών μελετών έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες έχουν δεξιότητες που οι άνδρες δεν έχουν: Μπορούν να δουν περισσότερα χρώματα από ότι ένας άνδρας, έχουν ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα, είναι πιο ολοκληρωμένες και διαισθητικά από τους άνδρες, κατέχουν ικανότητα ανίχνευσης κινδύνου.

Εκτός από τα παραπάνω, σας παρουσιάζουμε  μια γκαλερί που δείχνει ότι δεν χρειάζεται να πάτε στον κινηματογράφο αναζητώντας άτομα με υπερδύναμες, μπορείτε να τα βλέπετε κάθε μέρα οπουδήποτε.

1.- Μπορούν να δώσουν ζωή.
Αν πρέπει να επισημάνουμε μια θαυμάσια σούπερ δύναμη είναι να μεταφέρουμε ένα μωρό και να γεννάμε.

2.- Είναι σε θέση να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Σύμφωνα με μια μελέτη , οι γυναίκες είναι ικανές να κάνουν πολλά καθήκοντα την ίδια στιγμή.

3.- Μπορούν να είναι μητέρες και να πάνε στο διάστημα.
Η Eileen Collins έγινε η πρώτη γυναίκα πιλότος και η πρώτη γυναίκα διοικητής ενός διαστημικού λεωφορείου. Ενθαρρύνει τους άλλους να ακολουθήσουν νέες προκλήσεις, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι.

4.- Να είναι πρωταρχικής σημασίας στην αναζήτηση για να σώσει τον πλανήτη.
Η Nadia είναι ένα παράδειγμα αυτού . Άρχισε να συλλέγει τα σκουπίδια όποτε μπορούσε. Οι συμμαθητές της έκαναν τη διασκέδαση της λέγοντας «junk girl», αλλά αργότερα ενέπνευσε χιλιάδες που ακολουθούν το παράδειγμα της σε όλο τον κόσμο για να κρατήσουν τους δρόμους καθαρούς.

5.- Όντας μεγάλοι εξερευνητές, η
Ann Daniels πέτυχε μια ομάδα πολύ λίγων. Είναι η πρώτη γυναίκα που φτάνει τόσο στον βόρειο πόλο όσο και στον νότιο πόλο.

6. Μπορούν να γίνουν η πραγματική “Spider Woman”
Tori Allen είναι μια νεαρή γυναίκα από τη Δυτική Αφρική που ανέβηκε σε περισσότερους βράχους από οποιοδήποτε άλλο άτομο στη χώρα της.

7. Μπορούν να τρέξουν μαραθώνιοι, ακόμη και με τακούνια.
Η Irene Sewell είναι πρώην χορεύτρια που έδωσε παγκόσμιο ρεκόρ, τρέχοντας 43 χιλιόμετρα με τακούνια. Χρειάστηκαν 7 ώρες και 28 λεπτά για να επιτευχθεί.

 

Πηγή:enteratedealgo