27/02/2021

Αν και χωρισμένοι, προσπαθούν για 2ο παιδί για να έχει αδερφάκι η κόρη τους

Να και κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει! Εσείς θα κάνατε κι άλλο παιδί εάν είχατε πάρει διαζύγιο;

Η Μπελίντα, ήθελε να γίνει μητέρα για 20 χρόνια. Ωστόσο, όταν ήταν 16, οι γιατροί της είπαν πως έχει πολύ λίγες πιθανότητες να μείνει έγκυος λόγω πολυκυστικών ωοθηκών. Λίγο μετά τα 30, ένας γιατρός της έδωσε ελπίδες ενθαρρύνοντας την να κάνει εξωσωματική.

«Ο ερχομός της κόρης μου, ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει μέχρι τώρα» δήλωσε συγκινημένη η 38χρονη μητέρα το 2019. Όταν η κόρη τους ήταν 4 μηνών, πήραν την απόφαση να κάνουν ένα ακόμα παιδί, ώστε η μικρούλα τους να έχει αδελφάκι. Ξεκίνησαν, λοιπόν, έναν νέο κύκλο εξωσωματικών αλλά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Το όνειρό τους για δεύτερο παιδί άρχισε να ξεθωριάζει μετά την έκτη προσπάθεια, ενώ η Μπελίντα μπήκε στην εμμηνόπαυση.

Ο μόνος τρόπος για να κάνουν αδελφάκι στην κόρη τους, ήταν με «δωρεά ωαρίων», πράγμα που επιχείρησαν.

Μπήκαν σε λίστα αναμονής και, έξι μήνες αργότερα, τους ειδοποίησαν πως είχε βρεθεί η κατάλληλη δότρια. Παρόλο που αυτή θα έπρεπε να είναι μέρα χαράς, η Μπελίντα ένιωσε απόγνωση μόλις άκουσε τα νέα. Πριν λίγους μήνες, ο τετράχρονος γάμος της με τον σύζυγό της είχε λήξει. 

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, η Μπελίντα εξακολουθούσε να θέλει δεύτερο παιδί. Ένα παιδί με το ωάριο της δότριας που βρέθηκε, και το σπέρμα του άντρα της. Εξάλλου, ήταν ένας υπέροχος πατέρας και, παρότι δεν τα βρήκαν μεταξύ τους, εξακολουθούσε να τον εκτιμά και να τον αγαπά.
Στην αρχή φοβήθηκε πως ο άντρας της δεν θα δεχτεί, αλλά εκείνος την ακολούθησε πρόθυμα την επιθυμία της. Δυστυχώς, όμως, ούτε αυτή η εξωσωματική είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, και αποφάσισαν από κοινού να δοκιμάσουν ακόμα μία φορά. 

Βρέθηκε και δεύτερη δότρια και, σήμερα, η Μπελίντα περιμένει με αγωνία τη μέρα της εξωσωματικής. Ωστόσο, μετά από 15 προσπάθειες και 60.000 δολάρια, είναι αποφασισμένη πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που προσπαθούν. 

«Νομίζω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» λέει συγκινημένη η γυναίκα.«Αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνω. Αν δεν πάει καλά, δεν πειράζει. Είμαι ευγνώμων που έχω την κόρη μου».

Εμείς τους ευχόμαστε αυτή η φορά να είναι και η τυχερή τους και, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να ζήσουν για πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι.

mama365

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *