30/11/2020

Έτρεξε με το ποδήλατό του και πήγε το πουλάκι στο νοσοκομείο με όλες του τις αποταμιεύσεις.

Από τέτοια παραδείγματα, γνωρίζουμε ότι μπορούμε ακόμα να διατηρήσουμε την ελπίδα. Αυτή είναι μια τρυφερή ιστορία που έχει κλέψει τις καρδιές μας. Και είναι ότι ένα μικρό αγόρι έτρεξε  με το ποδήλατό του  κρατώντας το πουλάκι και δεν δίστασε να θυσιάσει τις αποταμιεύσεις του που το έφερε στο νοσοκομείο.

Εάν περισσότεροι άνθρωποι ζούσαν στον κόσμο με μια καρδιά τόσο μεγάλη όσο αυτό το παιδί, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ζήσουμε σε ένα καλύτερο κόσμο.

Ο μικρός δεν δίστασε να βοηθήσει το πουλάκι

Ο Ντερέκ Λαλχανχίμα είναι το μικρό αγόρι μόλις 6 ετών πρωταγωνιστής αυτής της όμορφης και τρυφερής ιστορίας. Όταν οδηγούσε το ποδήλατό του μέσα σε ένα σοκάκι  στον κήπο του σπιτιού του, έπεσε τυχαία πάνω σε ένα μικρό πουλάκι που βρισκόταν στο έδαφος.

Το αγόρι δεν δίστασε για μια στιγμή να το πάρει με τα χέρια του για να τον φέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Αν και προσφέρθηκε να δαπανήσει όλες τις αποταμιεύσεις που είχε εξοικονομήσει , η ζωή του πτηνού τελείωσε. Και ούτε οι γονείς ούτε κανείς δεν ήξερε πώς να εξηγήσει αυτό το τρομερό συμβάν.

  Η νοσοκόμα αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία για να δείξει το θάρρος του  μικρού παιδιού και αυτή η είδηση  έφτασε στο  σχολείο όπου σπούδαζε.  Εκεί αποφάσισαν να την αναγνωρίσουν για την όμορφη πράξη της ανιδιοτελούς καλοσύνης.

 

 

Πηγή:ilusionviajera